Timbo boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban / Hip Hop

Wil jij Timbo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Timbo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Timbo geboren en getogen in het hoge noorden van Nederland, is een zanger die al een tijdje aan de weg timmert. Timbo omschrijft zichzelf als veelzijdig. Urban muziek is waar zijn hart ligt. Van Caribisch naar R’n’B naar hiphop, je kan alles verwachten tijdens een show.

Biografie Timbo

Explosief dansbaar en met vlagen relaxed en smooth. Hij heeft al met meerdere grote namen samen gewerkt. In 2017 heeft hij een E.P met meerdere clips gedropt. Zijn nieuwe E.P wordt begin 2018 verwacht.

Boekingen van Timbo

Timbo staat al 10 jaar op het podium door het hele land. Discotheken festivals of andere gelegenheden Timbo zorgt overal voor een feestje. Mega Master is bekend van de formatie K-Liber waarmee in de jaren 90 dikke hits werden gescoord waarvan de bekendste “Viben” “Magnifico” en “Billenshake”.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Timbo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Timbo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Timbo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Timbo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Timbo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Timbo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Timbo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Timbo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Timbo

Timbo inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Timbo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrban / Hip HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand