Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Schlager

Wil jij Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Thorsten Von Lippe Biesterfeld. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Thorsten von Lippe Biesterfeld is behalve zanger ook een rasechte entertainer en “komieker”. Met een geweldig stemgeluid brengt Thorsten iedere feesttent, Oktoberfest of bedrijfsfeest in beweging, stilstaan is daarbij moeilijk. De grootste hits van “Rosamunde” tot “Du” maar ook feestknallers als “Schatzi schenk mir ein foto” en andere bekende meezingers staan op het programma. Ook voor meerdere sets op 1 avond is er voldoende repertoire beschikbaar. Thorsten von Lippe Biesterfeld stemt zijn repertoire af op het aanwezige publiek.

Biografie Thorsten von Lippe Biesterfeld

Thorsten is dè beste en betaalbare schlagerzanger van dit moment, die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuis hoort. Er is geen andere LIVE-act in de Benelux te vinden die de bekende Kult-Schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld en zoals gezegd: LIVE! Thorsten is naast Schlagersänger ook ‘ein Komiker’. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud, weet te vermaken te boeien èn te verbazen. Ieder optreden van Thorsten is anders, zijn repertoire word afgestemd op het aanwezige publiek. Zijn stemgeluid doet uw denken aan Heino, aan Freddy Quinn, Roy Black, en zelfs (voor de kenners) Nina Hagen……

Grote oktoberfeesten

De afgelopen jaren stond Thorsten al op evenementen als Paaspop, De Zwarte Cross, Go Après-ski. Maar ook op de grotere Oktoberfeesten als München, Tilburg, Sittard, Winterswijk en vele andere feesten gaf hij acte de présence. Ook op het bekende Top-of-the- Mountains gala deelde Thorsten de bühne met Duitse en Oostenrijkse sterren. Ook in de studio is Thorsten regelmatig te vinden, zo nam hij samen met Dj Jerome het succesvolle nummer “Koning Alcohol ” op. Maar ook de singel “In Bayern” is volop te horen tijdens de vele optredens.

Boekingen van Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Thorsten was te zien bij SBS6 Shownieuws naar aanleiding van zijn optreden bij RTL (D) “Das Supertalent”, waar zijn ‘relatie’ met Sylvie van der Vaart werd besproken……… Hij word tegenwoordig gevraagd voor tv en radio commercials, als lead-zanger en als presentator voor Oktoberfeesten. Ook voor uw feest waarbij een Duits tintje gewenst is, is Thorsten dè ideale gastheer/presentator, de special guest, of dè live-act die zorgt voor de juiste “stimmung!”

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Thorsten Von Lippe Biesterfeld kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Thorsten Von Lippe Biesterfeld wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Thorsten Von Lippe Biesterfeld wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Thorsten Von Lippe Biesterfeld online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Thorsten Von Lippe Biesterfeld kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken

Ben jij benieuwd hoe je Thorsten Von Lippe Biesterfeld kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Thorsten Von Lippe Biesterfeld boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Thorsten Von Lippe Biesterfeld inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonDuits / SchlagerOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand