Wiesn Express boeken

€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Schlager / Apres-ski

Wil jij Wiesn Express boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wiesn Express. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Waar ze in Nederland praten over een ‘Oktoberfeest’, spreken ze in München over een ‘WiesnFest’. Kijk… dan is in één keer de naam WiesnExpress ook duidelijk!?

Biografie Wiesn Express

WiesnExpress is het nieuwe ‘Party Trio’ voor alle Oktoberfesten en verwanten! Een denderende ‘party trein’ van 3 ras-entertainers die in een wervelende show binnen no-time de handjes in de lucht weten te krijgen. Het beste uit twee werelden, een mix tussen live muziek en tape-act, gebracht met de nodige humor.

Boekingen van Wiesn Express

Resultaat, een betere interactie met het publiek door het inspelen op elke situatie. Het repertoire bevat de beste Duitse Schlagers en meezingers, voorzien van een ‘rockrandje’ met een lekkere ‘Apres-ski-beat’ die de hele tent laat meedeinen. Een betere garantie voor succes kunnen we niet geven!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wiesn Express kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wiesn Express wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wiesn Express wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wiesn Express online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wiesn Express kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wiesn Express boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wiesn Express kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wiesn Express boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wiesn Express

Wiesn Express inhuren

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wiesn Express

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen3 personenSchlager / Apres-ski€1395,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand