Rene Amesz boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dirty house

Wil jij Rene Amesz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rene Amesz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

2017 en 2018 waren twee ongelooflijke jaren voor Rene Amesz. De Nederlander heeft groot succes gehad met releases als “Lord” en “Rosie” op Spinnin Deep Records, waarbij “Lord” in totaal 13 maanden aan de top van de Beatport House-hitlijst heeft doorgebracht, en meer dan 5 maanden in de top 10 overall. Ook zijn samenwerking met Mark Knight en de machtige Green Velvet genaamd “Live Stream” bereikte een vaste nummer 2-plaats in de algehele hitlijst van Beatport. Daarnaast zijn er veel hits uitgebracht op labels als Armada Subjekt, Kittball Records en Toolroom Records. Mede door de support van o.a. Mark Knight, Sander Kleinenberg, Groove Armada, Fatboy Slim, Technasia en nog veel meer. Geen kattepis, maar als je luistert naar de consistentie van zijn producties, is het niet moeilijk te begrijpen waarom hij een van de grootste verkopers van dit jaar is.

Biografie Rene Amesz

Naast dit alles begon Rene zijn eigen label genaamd Art Reap Music. Eerst als een leuk project, maar het begint te transformere naar iets heel speciaals. Als gevolg hiervan is de vraag naar hem in de club en op festivals nog nooit zo groot geweest. Locaties van over de hele wereld schreeuwen om de Nederlander te zien draaien, en er staan al veel geplande tours in de VS, het Verre Oosten en natuurlijk ook in heel Europa. Er zijn maar weinig DJ’s die de gedisciplineerde benadering van de productie van Rene Amesz hebben laten zien. Terwijl hij een gestage stroom van zijn unieke, vuile cuts met zijn eigen kenmerkende groove uitvoert, heeft Amesz nu een geluid dat wereldwijd fans heeft verenigd.

Boekingen van Rene Amesz

Het komt nu op het juiste moment tot zijn recht, nog steeds zo fris als altijd, nog steeds evoluerend sinds hij zijn percussiegeluid begon aan te passen voor de dansvloer. Hij heeft zichzelf ongetwijfeld aangemerkt als een van de pioniers van zijn sound. Carrière-hoogtepunten waren remixen voor Mark Knight en Funkagenda’s “The Man with the Red Face” en met verdere enorme releases op Toolroom Records, Suara Records, en Sander Kleinenberg’s This Is imprint, deze producer heeft zeker zijn stempel gedrukt op de muziekscene. 2019 wordt ongetwijfeld weer een ongelooflijk jaar voor de Rotterdammer.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rene Amesz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rene Amesz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rene Amesz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rene Amesz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rene Amesz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rene Amesz boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rene Amesz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rene Amesz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rene Amesz

Rene Amesz inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rene Amesz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDirty houseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand