Thom Craane boeken

Feestzanger voor een knalfeest!
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape -act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Thom Craane boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Thom Craane. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Thom Craane is een Kaatsheuvelse feestzanger. Hij is geboren op 17 oktober 1991 en is 16 als hij voor het eerst een optreden verzorgt. Op een feestje van een vriendin zingt hij enkele nummers en zo is zijn passie voor de bühne geboren. Thom zijn motto is: ‘Ik wil van ieder feest een knalfeest maken’. Daar zal de single ‘’k Zou willen weten’ zeker een bijdrage aan leveren.

Biografie Thom Craane

Na de succesvolle release van zijn single “Watje” heeft Thom voor zijn nieuwe hit wederom gekozen voor Jesa Productions. “ ‘K Zou willen weten” is een feestnummer van de bovenste plank en kan wel eens voor enorm feestgedruis gaan zorgen op vele feesten en partijen.

Feestzanger boeken

Afgelopen jaar bracht hij zijn covers ‘De Nacht is Mijn Leven’ en ‘Je hoeft niet naar huis vannacht’ uit. Naast deze hits volgende zijn eigen single ‘Zeg mij’.

Boekingen van Thom Craane

Thom is hard aan het werk en gaat een mooie carrière tegemoet. Boek Thom Craane nu en maak van uw feest een Knalfeest!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Thom Craane kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Thom Craane wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Thom Craane wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Thom Craane online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Thom Craane kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Thom Craane boeken

Ben jij benieuwd hoe je Thom Craane kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Thom Craane boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Thom Craane

Thom Craane inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Thom Craane

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape -act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€795,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand