John Enter boeken

Ook als Duitse zanger te boeken
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest / Duits

Wil jij John Enter boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van John Enter. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Type “John”, druk op enter en je krijgt John Enter! John Enter, bekend als entertainer, bandparodis, zanger, is geboren in Almelo. Als klein kind zag hij zijn toekomstige dorp al liggen aan de Elsgrafen in Enter en hij woont er nog steeds. Kleine John zag in zijn jongere jaren André van Duin optreden bij een timmerfabriek in Enter en was meteen verkocht. John wist toen al als 11 jarig jongetje: “Dat wil ik gaan doen!”

Biografie John Enter

Bandparodie werd zijn grote passie. John begon kranten rond te brengen om wat geld te sparen. Ook kreeg hij hulp van zijn beste fans, vader Betse Gerre en moeder Alberdine de Vries. Van deze fans kreeg John dat beroemde ‘instrument’, een bandrecorder. Hiermee begon het met liedjes opnemen en het plakken op band. Beetje bij beetje kwamen de optredens binnen en bij talentenjachten in den lande was hij altijd eeuwige 2de. Net als Joop Zoetemelk bij de tour de France. Later begon John ook zijn eigen teksten te schrijven en de allereerste single is uitgebracht in 1982. Deze single, uitgebracht in eigen beheer, was getiteld: ‘het kump wà terechte’, een echte Twentsche meezinger.

Boekingen van John Enter

Meerdere singles volgden en John ging na enige tijd samenwerken. Het duo was geboren.Onder de naam John en Ron. Als duo scoorde John vele hits o.a. ‘Na drieën op de Knieën’ een echte top 40 hit. Later beklom hij opnieuw meerdere malen de hitparade. O.a. met: Drie haren op de borst, boven op de berg, 3 witte duiven, het kontje, jehtzt gehts loss, weet je nog,enz. Al deze liedjes kwamen ook op vele verzamel-cd’s uit. Verder was er ook tv, o.a.: bij de Tros, Veronica, RTL, sbs6 enz. Maar John is ook bij onze Oosterburen een graag geziende gast, met compagnon, en scoorde daar met het lied: Die Hände zum Himmel.( Das Original ). Er kwamen uitnodigingen voor tv bij de WDR voor verschillende programma’s. Allemaal leuk om te doen. Verder kwam op cd nog uit: Im Wald sint die Rauber, De trom, Hol de ladio en Das boot lied. ( t Woanskip )

Solo

En toen ging er weer een nieuwe weg en uitdaging open voor John Enter want hij ging solo. Daartoe is hij een samenwerking aangegaan met producer Terry en Joly West in Nieuwe Pekela. De eerste cd single kwam uit, Ik heb drie haren op m’n borst ( ik ben een beer ) John treedt nog steeds met z’n bandparodie op, maar is ook als zanger zeer actief. Bij buurt- en dorpsfeesten -feesttenten, zomerfeesten, dancing, Apres ski, vrijgezellenfeesten, jubilea, reünies, carnaval, Oktober Feesten en bruiloften. Hoe dan ook: fleur en gezelligheid brengt hij in elke zaal!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig John Enter kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je John Enter wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van John Enter wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij John Enter online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van John Enter kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

John Enter boeken

Ben jij benieuwd hoe je John Enter kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct John Enter boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van John Enter

John Enter inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van John Enter

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonNL / Feest / Duits€495,-

Vergelijkbare artiesten

€350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand