Thijmen boeken

Populaire TikTokker met zang-skills!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Thijmen boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Dé nieuwe singer-songwriter die jouw evenement net wat meer kleur geeft. In een 30 minuten durend feest der herkenning neemt hij het publiek mee op een muzikale reis waarbij meezingen & meedansen centraal staan.

Thijmen boeken

Op het podium ontpopt deze bekende TikTokker zich als een ware entertainer en vermaakt hij zijn publiek met meezingers van onder andere Bløf en Snelle. Ook speelde hij in musicals van o.a. de Efteling, tourde hij door Nederland en België en was hij hét gezicht NPO-Zapp.

Bekende TikTokkers boeken

Ondertussen is Thijmen zich gaan focussen op het schrijven en uitbrengen van eigen muziek. Zo werd ‘Kleurenpalet’ opgemerkt door YouTube-er Enzo Knol en verovert zijn nieuwe single ‘Schoolreis’ op dit moment de hitlijsten. In 2023 is Thijmen te vinden op alle kermissen en feesttenten.

Boekingen van Thijmen

Met zijn karakteristieke stem en tomeloze energie toverde hij afgelopen zomer onder andere de Vierdaagse Feesten in Nijmegen om tot een groot feest! Op zijn eigen manier bouwt Thijmen een feestje met eigen singles, covers van onder andere Django Wagner en Jan Smit, maar vooral met heel veel entertainment! Gegarandeerd feest van de eerste tot de laatste minuut!

Direct Thijmen boeken? Klik hier voor boekingen van Thijmen

Thijmen boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Thijmen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.195,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand