Thijmen boeken

Populaire TikTokker met zang-skills!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Thijmen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Thijmen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dé nieuwe singer-songwriter die jouw evenement net wat meer kleur geeft. In een 30 minuten durend feest der herkenning neemt hij het publiek mee op een muzikale reis waarbij meezingen & meedansen centraal staan.

Biografie Thijmen

Op het podium ontpopt deze bekende TikTokker zich als een ware entertainer en vermaakt hij zijn publiek met meezingers van onder andere Bløf en Snelle. Ook speelde hij in musicals van o.a. de Efteling, tourde hij door Nederland en België en was hij hét gezicht NPO-Zapp.

Bekende TikTokkers boeken

Ondertussen is Thijmen zich gaan focussen op het schrijven en uitbrengen van eigen muziek. Zo werd ‘Kleurenpalet’ opgemerkt door YouTube-er Enzo Knol en verovert zijn nieuwe single ‘Schoolreis’ op dit moment de hitlijsten. In 2023 is Thijmen te vinden op alle kermissen en feesttenten.

Boekingen van Thijmen

Met zijn karakteristieke stem en tomeloze energie toverde hij afgelopen zomer onder andere de Vierdaagse Feesten in Nijmegen om tot een groot feest! Op zijn eigen manier bouwt Thijmen een feestje met eigen singles, covers van onder andere Django Wagner en Jan Smit, maar vooral met heel veel entertainment! Gegarandeerd feest van de eerste tot de laatste minuut!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Thijmen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Thijmen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Thijmen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Thijmen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Thijmen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Thijmen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Thijmen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Thijmen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Thijmen

Thijmen inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Thijmen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Feest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand