The Underdogs boeken

Prijs is exclusief (eventuele) reiskosten
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Moombahton / Urban / Freestyle

Wil jij The Underdogs boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Underdogs. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

‘The Underdogs’ is een DJ Team bestaande uit drie jonge honden afkomstig uit Brabant. Dit trio luistert naar de namen Jimmy, Niels en Frence. Jimmy is de man op het podium met de mic in zijn hand, met zijn stem laat hij jullie zijn energie voelen.

Rondvliegende confetti

Niels en Frence zorgen met hun “sound” ervoor dat de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan. Pas wel op voor rondvliegend confetti en dampende Sit-downs.

Biografie The Underdogs

Van klein tot grote feesten gooien ze het publiek los met Moombathon, Trap, Freestyle en andere dansbare stijlen. Zo hebben ze onder andere met Mental Theo en LNY TNZ en meerdere bekende dj’s het podium gedeeld.

Perfecte move

Een perfecte move dus om The Underdogs eens aan het werk te zien op jouw feest of evenement.

Boekingen van The Underdogs

Al vele festivals, feesttenten en kroegen hebben zij op zijn kop gezet. Voor alsnog doen ze het met hun eigen Mashups en Bootlegs, maar uitsluitsel over een eigen nummer geven ze zeker niet!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Underdogs kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Underdogs wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Underdogs wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Underdogs online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Underdogs kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Underdogs boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Underdogs kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Underdogs boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Underdogs

The Underdogs inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Underdogs

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonMoombahton / Urban / Freestyle€695,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand