STTRBSTN boeken

€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  House / freestyle/ beuken

Wil jij STTRBSTN boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van STTRBSTN. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie STTRBSTN

STTRBSTN, de ultieme feestmaker! Deze DJ/MC brengt een ongeëvenaarde dosis energie en is dé naam die je moet kennen als je van een feestje houdt. Met een naam die rechtstreeks verwijst naar het uitgelaten publiek, oftewel de ‘stuiterbeesten’ op de dansvloer, weet hij overal waar hij komt een sensationele sfeer te creëren. Al sinds 2014 verovert STTRBSTN de harten van feestgangers met zijn opzwepende memetracks, heupstimulerende mixtapes en onvergetelijke shows. STTRBSTN is dan ook te boeken voor een onvergetelijke ervaring.

Boekingen van STTRBSTN

STTRBSTN wist in zijn carrière al meer dan 200 evenementen in Nederland, België en Frankrijk te veroveren. Van grote festivals zoals Latin Village, Paaspop, Decibel, Dream Village, City of Dance, Sunset Festival tot het prestigieuze Amsterdam Dance Event – overal heeft hij laten zien wat hij in zijn mars heeft. Of je STTRBSTN nu wilt boeken in cafés en discotheken of grote tentfeesten en festivals, STTRBSTN is synoniem met feest!

Meme-muziek

Naast zijn vermogen om mensen te laten dansen en genieten, staat STTRBSTN ook bekend om zijn unieke stijl van meme-muziek. Met zijn creatieve draai aan populaire memes en virale geluiden, weet hij de perfecte mix van humor en muzikaliteit te creëren die het publiek in extase brengt. Zijn meme-muziek is een ware sensatie en tilt de feestervaring naar een hoger niveau. STTRBSTN is meer dan een artiest; hij is een feestfabriek op zich. Telkens weer bewijst hij zijn vaardigheden, passie en energie om elk evenement tot een knallend succes te maken. Met zijn aanstekelijke beats en charisma brengt hij het publiek in vervoering en laat hij iedereen dansen alsof er geen morgen is. Dus als je de ultieme party experience wilt, zoek dan niet verder. STTRBSTN is de artiest die je nodig hebt. Bereid je voor op een onvergetelijk feest!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig STTRBSTN kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je STTRBSTN wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van STTRBSTN wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij STTRBSTN online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van STTRBSTN kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

STTRBSTN boeken

Ben jij benieuwd hoe je STTRBSTN kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct STTRBSTN boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van STTRBSTN

STTRBSTN inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van STTRBSTN

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenHouse / freestyle/ beuken€595,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand