STTRBSTN boeken

€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  & techniek: exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  House / freestyle/ beuken

Fissa, fissa en nog veel meer fissa! Party animals opgelet, want STTRBSTN – dat spreek je uit als ‘Stuiterbeesten’ – is met stip één van de meest energieke DJ/MC-acts van het moment. Met opzwepende tracks, heupstimulerende mixtapes en knotsgekke shows zetten ze al sinds 2014 overal en nergens de boel op stelten! De eerste twee jaar van hun carrière stonden ze al op ruim 200 events in Nederland, België en Frankrijk inclusief grote festivals waaronder Latin Village, Paaspop, Decibel, Dream Village, City of Dance, Sunset Festival én Amsterdam Dance Event. Van gezellige cafés en discotheken tot aan grote tentfeesten en festivals: STTRBSTN bouwt altijd een feestje, waar en met wie dan ook!

STTRBSTN boeken

Muzikaal gezien wordt hun sound regelmatig omschreven als Freestyle of Eclectic, maar zelf noemen ze het Fissastyle! Want STTRBSTN is écht van alle markten thuis: van sexy deuntjes en populaire hits tot aan bekende meezingers en stevige beukplaatjes. Alles komt voorbij, maar dan allemaal in hun eigen sausje gegoten. Daarnaast produceren ze ook zelf muziek en doken ze eerder al de studio in met bekende namen als Lowriderz, Naffz, Onderkoffer en Pat B. Breakin’ Borders By Blending Beats!

Boekingen van STTRBSTN

In de afgelopen jaren hebben ze al een aardige fanbase weten op te bouwen die dagelijks blijft groeien. Vele muzikale collega's, zoals bijvoorbeeld hun eigen jeugdidool The Darkraver, schuiven niet onder stoelen of banken dat ze graag muziek draaien van STTRBSTN. Veder zijn ze erg actief op social media en trakteren ze hun fans, als dank voor alle support, regelmatig op gratis muziek. Zoals onlangs bijvoorbeeld hun XL Music Pack met maar liefst 60 tracks. STTRBSTN = FISSA!

Direct STTRBSTN huren? Klik hier voor boekingen van STTRBSTN

STTRBSTN boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van STTRBSTN

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minuten& techniek: exclusief2 personenHouse / freestyle/ beuken€595,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand