The Santa Singers boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  Max. 4 x 30 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  8-16 personen
 • Soort
  Mobiele Kerstact
 • Genre
  Kerst

Wil jij The Santa Singers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Santa Singers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met The Santa Singers haalt u de sfeer van Jingle Bells, Mistletoe en Santa Claus in huis, de sfeer van Rudolph the Rednosed reindeer en Winter Wonderland.

Biografie The Santa Singers

De huiselijkheid van een witte kerst, gadegeslagen vanuit uw fauteuil bij een aangenaam knapperend haardvuur. Maar ook de uitbundigheid en opwinding van the Most wonderful time of the Year!!

Kerstentertainment boeken

The Santa Singers, gekleed in hun rode kerstoutfit met kerstmutsen en sjaals, brengen een gevarieerd programma met Engelse en Amerikaanse Chrismas Songs. Geen van uw gasten zal de verleiding kunnen weerstaan om mee te zingen met al deze bekende kerstmelodieën zoals Let it snow, White Christmas en vele andere prachtige songs.

Boekingen van The Santa Singers

The Santa Singers zingen zowel a capella als met begeleiding van orkestbanden, die afgespeeld worden via een eigen geluidsinstallatie. (deze installatie is op verzoek ook mobiel inzetbaar).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Santa Singers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Santa Singers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Santa Singers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Santa Singers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Santa Singers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Santa Singers boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Santa Singers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Santa Singers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Santa Singers

The Santa Singers inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Santa Singers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Mobiele KerstactMax. 4 x 30 minutenn.v.t.8-16 personenKerstOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand