Les Noelles boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1, 2 of 3 x 30 minuten
 • Geluid
  Akoestisch / A-capella
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Mobiele act
 • Genre
  Kerst

Wil jij Les Noelles boeken voor jouw kerstparty of event? Een optreden door Les Noëlles is de perfecte omlijsting van uw kerstdiner. De 3 zangeressen zijn een buitengewoon charmante verschijning. En zorgen ervoor dat uw gasten binnen een mum van tijd in kerstsferen vertoeven. Het a capella gezongen repertoire bestrijkt een groot stuk uit het rijke vocale kerst-oeuvre.

Les Noelles boeken

Les Noëlles vraagt per tafel de aandacht voor een oude Franse of Engelse klassieke ‘christmas carol’, afgewisseld met een populairder kerstliedje uit de jazz- en popmuziek, waarna de maaltijd vervolgd wordt. Eventueel kunnen ook niet-kerstgerelateerde liedjes gezongen worden.

Kerstentertainment boeken

Er kan gebruik gemaakt worden van een muzikaal menu waaruit gasten hun voorkeur kiezen: een klassiek of populair lied, wel of niet een kerstlied.  Dit concept heeft een sfeervolle intieme uitstraling omdat het per tafel gebracht wordt, maar behoeft niet per definitie een luisterend publiek in de gehele ruimte.

Boekingen van Les Noelles

Optioneel kunnen ze zich laten begeleiden door gitarist of pianist. Tevens kunnen ze een avondvullend feestprogramma verzorgen.

Direct Les Noelles boeken? Klik hier voor boekingen van Les Noelles

Les Noelles boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Les Noelles

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Mobiele act1, 2 of 3 x 30 minutenAkoestisch / A-capella3 personenKerstOp aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag