Les Noelles boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1, 2 of 3 x 30 minuten
 • Geluid
  Akoestisch / A-capella
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Mobiele act
 • Genre
  Kerst

Wil jij Les Noelles boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Les Noelles. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een optreden door Les Noëlles is de perfecte omlijsting van uw kerstdiner. De 3 zangeressen zijn een buitengewoon charmante verschijning. En zorgen ervoor dat uw gasten binnen een mum van tijd in kerstsferen vertoeven. Het a capella gezongen repertoire bestrijkt een groot stuk uit het rijke vocale kerst-oeuvre.

Biografie Les Noelles

Les Noëlles vraagt per tafel de aandacht voor een oude Franse of Engelse klassieke ‘christmas carol’, afgewisseld met een populairder kerstliedje uit de jazz- en popmuziek, waarna de maaltijd vervolgd wordt. Eventueel kunnen ook niet-kerstgerelateerde liedjes gezongen worden.

Kerstentertainment boeken

Er kan gebruik gemaakt worden van een muzikaal menu waaruit gasten hun voorkeur kiezen: een klassiek of populair lied, wel of niet een kerstlied.  Dit concept heeft een sfeervolle intieme uitstraling omdat het per tafel gebracht wordt, maar behoeft niet per definitie een luisterend publiek in de gehele ruimte.

Boekingen van Les Noelles

Optioneel kunnen ze zich laten begeleiden door gitarist of pianist. Tevens kunnen ze een avondvullend feestprogramma verzorgen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Les Noelles kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Les Noelles wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Les Noelles wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Les Noelles online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Les Noelles kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Les Noelles boeken

Ben jij benieuwd hoe je Les Noelles kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Les Noelles boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Les Noelles

Les Noelles inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Les Noelles

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Mobiele act1, 2 of 3 x 30 minutenAkoestisch / A-capella3 personenKerstOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand