Slagerij Van Kampen boeken

Uitgebreidere sets / speeltijden mogelijk
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 25 minuten
 • Geluid
  exclusief en techniek
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Muzikale drum-act
 • Genre
  Eigen show

Wil jij Slagerij Van Kampen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Slagerij Van Kampen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Slagerij van Kampen is de origineelste band van Nederland: slagwerkgroep . Drums in de hoofdrol zoals je ze nog nooit gehoord of gezien hebt. Akoestische power met harmonieuze arrangementen. Eigenzinnig en swingend, overdonderd en spectaculair.

Biografie Slagerij Van Kampen

De kleurrijke composities zijn verzameld op meer dan 10 albums en worden live uitgevoerd door vier slagwerkers en een multi-instrumentalist. In 2008 bestond de groep al 25 jaar. Kunnen drums de basis vormen voor een hele band? Met die vraag starten Mies Wilbrink en Willem van Kruijsdijk ‘Slagerij van Kampen’: een popgroep die uitsluitend op slagwerkinstrumenten speelt. Hun betrokkenheid met de wereld wordt vertaald in etnisch getinte, originele composities. Dat de drums, het meest universele en misschien wel het oudste instrument op de menselijke stem na, wel degelijk de hoofdrol kunnen spelen wordt telkens weer bewezen. En wie de groepsnaam niet begrijpt moet nodig eens het stof van zijn verzameling Kuifje verhalen blazen.

Fenomeen in Nederland

Slagerij van Kampen is in 25 jaar uitgegroeid tot een fenomeen waar Nederland trots op mag zijn. Uitgegroeid tot ‘role-model’ voor vele andere slagwerkgroepen en een van de meest spelende bands met uitverkochte concerten, een Edison en een gouden plaat: een paar hoogtepunten uit de lange rij wapenfeiten. Buiten alle media-hypes om wist Van Kampen toch het grote publiek te bereiken. En de aandacht vast te houden en uit te bouwen. Een opmerkelijk succes voor een band met zo’n eigenzinnige muziek.

Boekingen van Slagerij Van Kampen

Slagerij van Kampen moet je ‘live’ hebben meegemaakt: horen, zien en vooral ook voelen. De live-albums zijn een getrouwe weergave van wat er tijdens een show over je heen komt: vette muziek met een enorme eigentijdse zeggingskracht, drumpower waar je U tegen zegt. Het enige wat je op de plaat zou kunnen missen zijn de geweldige lichtshow en de visuele aanwezigheid – het spattende zweet – van de spelers. Maar ook de overige cd’s met met hun futuristische benadering van het instrumentarium zijn op hun eigenwijze wijze heel boeiend. Voor iedereen die echt iets origineels in huis wil hebben.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Slagerij Van Kampen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Slagerij Van Kampen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Slagerij Van Kampen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Slagerij Van Kampen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Slagerij Van Kampen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Slagerij Van Kampen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Slagerij Van Kampen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Slagerij Van Kampen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Slagerij Van Kampen

Slagerij Van Kampen inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Slagerij Van Kampen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Muzikale drum-act1 x 25 minutenexclusief en techniek5 personenEigen showOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand