The X-Mas Vocals boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  Max. 4 x 30 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  8-9 personen
 • Soort
  Mobiele act
 • Genre
  Kerst

Wil jij The X-Mas Vocals boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The X-Mas Vocals. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De X-mas Vocals vormen een prachtig a capella kerstkoor van 9 zangers, dat meerstemmig Engelse Christmas Carols ten gehore brengt.  Ze zingen bekende kerstliedjes zoals Deck the hall, Silent Night, Ding dong! Merrily on high, Gloria in Excelsis Deo en God rest you merry Gentlemen.

Biografie The X-Mas Vocals

Tijdens hun optredens zijn ze gekleed in stijlvolle kostuum uit de tijd van het Engeland rond 1860 en u en uw gasten wanen zich direct in het Engeland van Scrooge en Marly uit het bekende kerstverhaal ‘A Christmascarol’ van Charles Dickens.

Kerstentertainment boeken

De ervaren zangers van dit Dickenskoor beschikken over een zeer uitgebreid repertoire van oud-Engelse christmas carols. Deze groep is bijzonder geschikt als entree-act bij de ontvangst van gasten. Zij staan dan binnen of buiten bij een vuurkorf en zingen de binnenkomende gasten toe. Reken maar dat uw gasten hierdoor alvast helemaal in de stemming komen voor uw feest! 

Boekingen van The X-Mas Vocals

Ook zijn de X-mas Vocals uitermate geschikt als entertainment tijdens een kerstmarkt of ander groot kerstevenement waar zij kunnen rondlopen. Omdat dit kerstkoor volledig a capella zingt, zijn zij zeer flexibel en mobiel en kunnen elk moment van locatie veranderen. Er is geen podium of elektra nodig voor een optreden. 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The X-Mas Vocals kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The X-Mas Vocals wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The X-Mas Vocals wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The X-Mas Vocals online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The X-Mas Vocals kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The X-Mas Vocals boeken

Ben jij benieuwd hoe je The X-Mas Vocals kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The X-Mas Vocals boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The X-Mas Vocals

The X-Mas Vocals inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The X-Mas Vocals

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Mobiele actMax. 4 x 30 minutenn.v.t.8-9 personenKerstOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand