The X-Mas Vocals boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  Max. 4 x 30 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  8-9 personen
 • Soort
  Mobiele act
 • Genre
  Kerst

Wil jij The X-Mas Vocals boeken voor jouw Kerstparty of event? De X-mas Vocals vormen een prachtig a capella kerstkoor van 9 zangers, dat meerstemmig Engelse Christmas Carols ten gehore brengt.  Ze zingen bekende kerstliedjes zoals Deck the hall, Silent Night, Ding dong! Merrily on high, Gloria in Excelsis Deo en God rest you merry Gentlemen.

The X-Mas Vocals boeken

Tijdens hun optredens zijn ze gekleed in stijlvolle kostuum uit de tijd van het Engeland rond 1860 en u en uw gasten wanen zich direct in het Engeland van Scrooge en Marly uit het bekende kerstverhaal ‘A Christmascarol’ van Charles Dickens.

Kerstentertainment boeken

De ervaren zangers van dit Dickenskoor beschikken over een zeer uitgebreid repertoire van oud-Engelse christmas carols. Deze groep is bijzonder geschikt als entree-act bij de ontvangst van gasten. Zij staan dan binnen of buiten bij een vuurkorf en zingen de binnenkomende gasten toe. Reken maar dat uw gasten hierdoor alvast helemaal in de stemming komen voor uw feest! 

Boekingen van The X-Mas Vocals

Ook zijn de X-mas Vocals uitermate geschikt als entertainment tijdens een kerstmarkt of ander groot kerstevenement waar zij kunnen rondlopen. Omdat dit kerstkoor volledig a capella zingt, zijn zij zeer flexibel en mobiel en kunnen elk moment van locatie veranderen. Er is geen podium of elektra nodig voor een optreden. 

Direct The X-Mas Vocals boeken? Klik hier voor boekingen van The X-Mas Vocals

The X-Mas Vocals boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The X-Mas Vocals

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Mobiele actMax. 4 x 30 minutenn.v.t.8-9 personenKerstOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand