The Outhere Brothers boeken

* Tape-act * Duur: 1 x 25 minuten * Geluid: exclusief, alleen monitor-set * Bezetting: 2 personen * Genre: 90's / Hip-Hop / Eurodance * Bekend van o.a. “Don't Stop (Wiggle,Wiggle)” en “Boom Boom”

€7.000,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Het Amerikaanse eurodance en hip house duo The Outhere Brothers scoorde in de jaren '90 wereldhits met hun singles 'Boom Boom Boom' en 'Don't Stop (Wiggle Wiggle)'. Het duo werd de derde act die het voor elkaar kreeg om met de eerste twee singles op #1 te staan in Engeland!

The Outhere Brothers boeken

'Don't Stop (Wiggle Wiggle)' werd hun grootste hit in Nederland, terwijl 'Boom Boom Boom' wereldwijd hun grootste succes was. Er werden meer dan een miljoen exemplaren van de single verkocht en in Australië, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Zweden en Engeland stond het nummer in de top 5.

Boekingen voor The Outhere Brothers

Het nummer 'Fuk U In The Ass' werd gebruikt in een ludieke commercial voor taalcursussen en stond in 1994 kortstondig in de Nederlandse hitlijsten. Ook 'La La La Hey Hey' en 'If You Wanna Party' (in samenwerking met Molella) deden het goed in binnen- en buitenland.

Direct The Outhere Brothers huren? Klik hier voor boekingen van The Outhere Brothers

Video afspelen

The Outhere Brothers boeken

€7.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€6.500,-
€7.000,-
€5.975,-