Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman boeken

Prijscategorie: € 10.000,- tot € 12.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 15-20 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Eurodance

Wil jij Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Het overweldigende succes in de hitparade van The Mad Stuntman was grotendeels te danken aan zijn blockbuster-single uit 1994, ‘I Like To Move It’ onder de merknaam Reel 2 Real.

Biografie The Mad Stuntman

Hij was het vocale deel van een duo met de legendarische dansmuziekproducent Erick Morillo. De grote hit sprong voor het eerst in het VK. En baande zich daarna een weg omhoog in de Amerikaanse Billboard Hot 100 en Hot Dance Club Play-hitlijsten. Het werd een #1 record in België, Canada, Frankrijk en Nederland. En werd gecertificeerd goud in Frankrijk, Duitsland en Nederland.

90’s artiesten boeken

Het album ‘I Like To Move It’ en een haastig opgenomen videoclip om aan de vraag naar het nummer te voldoen, stuwden The Mad Stuntman onmiddellijk naar de hoofdpodia onder neonlichten in alle uithoeken van de wereld. In minder dan een maand tijd waren er 1,5 miljoen exemplaren van de plaat verkocht. En het geroezemoes was aan de gang. Sommigen omschrijven het nummer als een Housejam.Anderen noemen het Reggae Fusion. En muziekliefhebbers aan de andere kant van de Atlantische Oceaan noemen het Eurodance. Hoe het ook heette, het lied was opruiend. The Mad Stuntman had zijn groove gevonden en zijn monsterhit verbrandde radiostations en dansvloeren overal, van Brooklyn tot Brussel.

Boekingen van The Mad Stuntman

Zanger en songwriter The Mad Stuntman en de, helaas overleden, legendarisch dance producer Erick Morillo waren samen verantwoordelijk voor het mega succes van de wereldhit ‘I Like To Move It’. Dankzij de verkoop van bijna vier miljoen exemplaren wereldwijd, werd The Mad Stuntman meteen een veel gevraagde artiest over de hele wereld. ‘I Like To Move It’ werd gebruikt als themasong in de populaire film ‘Madagascar’. En zelfs grote mega concerns als McDonald’s, Dunkin’ Donuts en Jeep hebben deze legendarische track gebruikt in hun reclame-uitingen. Kortom; Reel 2 Real ft. The Mad Stuntman domineert de jaren ’90 hitlijsten met hun mega hit. En brengen nog steeds dezelfde sfeer naar podia over de hele wereld!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman boeken

Ben jij benieuwd hoe je Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman

Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Reel 2 Real Ft. The Mad Stuntman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 15-20 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenEurodanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand