Jayden Daniels boeken

€395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €395,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround NL / Engels / Spaans

Wil jij Jayden Daniels boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jayden Daniels. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jayden Daniëls begint al op 8-jarige leeftijd te zingen, wanneer hij muziek op de televisie of radio hoorde. Toen hij 14 was zong hij samen met vrienden in een groepje dat ze 2Fun noemde. Dit deden ze niet in een zaaltje of op school, maar gewoon in de voortuin van zijn moeder in Utrecht. Bij mooi weer kwamen er altijd mensen kijken en Jayden werd aangespoord om dit in de toekomst vooral te blijven doen. Het duurde niet lang of Jayden stond op een buurtfeest voor het eerst als solo-zanger te zingen.

Biografie Jayden Daniels

Tussen 2006 en 2008 bracht hij in eigen beheer twee singles uit waarmee hij de nodige optredens wist binnen te halen. De jaren daarna bleef het erg rustig rondom Jayden Daniëls, totdat hij in 2014 de draad weer oppakte. Hij werd uitgenodigd op een CD-presentatie van DJ Bompa & de Mens en daar werd hij opgemerkt door Danny Canters van D.E.A. Produkties. Door zijn eigen sound en verrassende repertoire viel hij enorm op tussen de rest van de artiesten en dat was voor Danny Canters de reden om met Jayden aan de slag te gaan.

Boekingen van Jayden Daniels

In Juni 2015 bracht Jayden Daniëls een single uit onder het label van D.E.A. Records. De single ‘Ritme’ is een zomerse plaat welke uitermate goed in het repertoire van Jayden Daniëls past. Een jaar later brengt Jayden zijn single ‘Geef Me Een Zoen’ uit. Opnieuw een zomerse plaat op de klanken van Bob Marley. Probeer maar een stil te blijven staan tijdens een optreden van deze topper…. dat lukt niet!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jayden Daniels kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jayden Daniels wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jayden Daniels wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jayden Daniels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jayden Daniels kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jayden Daniels boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jayden Daniels kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jayden Daniels boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jayden Daniels

Jayden Daniels inhuren

€395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jayden Daniels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonAllround NL / Engels / Spaans€395,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-
€495,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand