Joan Franka boeken

NL Deelneemster Eurovisie Songfestival 2012
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  pop / allround

Wil jij Joan Franka boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Joan Franka. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Joan Franka is geboren in Rotterdam op 2 april 1990. Van kinds af aan is Joan gefascineerd door toneel, dichten en muziek. Samen met haar twee jaar oudere zus schreef Joan musicals en speelde deze dan ook bij elke verjaardag en partij. Het duo noemde zich J & N met als grootste inspiratiebron the Spice Girls.

Biografie Joan Franka

Joan is altijd erg gedreven als het gaat om haar muziek. Daarom wist ze al op haar 6e dat ze een carrière in de muziek wilde. “Ik wist niet eens of ik kon zingen, ik dacht alleen: Ik wil het en ik ga het doen ook” . In haar omgeving was er soms onbegrip voor haar keuze om voor de muziek te gaan. Het duurde dan ook wat langer voordat ze echt aan haar droom ging werken. Joan heeft verschillende opleidingen geprobeerd, maar heeft uiteindelijk gekozen voor de muziek.

The Voice of Holland

In 2010 werd Joan gescout om mee te doen aan The Voice Of Holland. Tijdens het programma is Joan benaderd door producer Holger Schwedt (die in het dreamteam van VanVelzen zat) met het aanbod om een album te gaan opnemen.

Boekingen van Joan Franka

Het nummer “You And Me” waarmee ze Nederland vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival, heeft Joan samen geschreven met Jessica Hoogenboom die ook vaak in de studio bij Holger te vinden is. Naast de muziek schrijft Joan gedichten en schildert ze regelmatig.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Joan Franka kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Joan Franka wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Joan Franka wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Joan Franka online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Joan Franka kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Joan Franka boeken

Ben jij benieuwd hoe je Joan Franka kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Joan Franka boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Joan Franka

Joan Franka inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Joan Franka

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonpop / allroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand