Joan Franka boeken

NL Deelneemster Eurovisie Songfestival 2012
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  pop / allround

Joan Franka is geboren in Rotterdam op 2 april 1990. Van kinds af aan is Joan gefascineerd door toneel, dichten en muziek. Samen met haar twee jaar oudere zus schreef Joan musicals en speelde deze dan ook bij elke verjaardag en partij. Het duo noemde zich J & N met als grootste inspiratiebron the Spice Girls.

Joan Franka boeken

Joan is altijd erg gedreven als het gaat om haar muziek. Daarom wist ze al op haar 6e dat ze een carrière in de muziek wilde. “Ik wist niet eens of ik kon zingen, ik dacht alleen: Ik wil het en ik ga het doen ook” . In haar omgeving was er soms onbegrip voor haar keuze om voor de muziek te gaan. Het duurde dan ook wat langer voordat ze echt aan haar droom ging werken. Joan heeft verschillende opleidingen geprobeerd, maar heeft uiteindelijk gekozen voor de muziek. In 2010 werd Joan gescout om mee te doen aan The Voice Of Holland. Tijdens het programma is Joan benaderd door producer Holger Schwedt (die in het dreamteam van VanVelzen zat) met het aanbod om een album te gaan opnemen.

Boekingen van Joan Franka

Het nummer “You And Me” waarmee ze Nederland vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival, heeft Joan samen geschreven met Jessica Hoogenboom die ook vaak in de studio bij Holger te vinden is. Naast de muziek schrijft Joan gedichten en schildert ze regelmatig.

Direct Joan Franka huren? Klik hier voor boekingen van Joan Franka

Joan Franka boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Joan Franka

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonpop / allroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand