The Great Pianos boeken

Diverse boekingsmogelijkheden (zie onder)
€3.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3795,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikken
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

The Great Pianos boeken is de juiste keuze. The Great Pianos stamt af van het “Dueling Pianos-concept”, welke al jaren een groot succes is in Amerika. Enthousiaste muzikanten die in een split second het publiek mee weten te krijgen bij het hoogstaand entertainment. Het mooie aan dit concept is dat alle verzoekjes kunnen worden ingediend en gespeeld. Het repertoirelijst is zo groot en hebben de muzikanten hebben enorm veel ervaring opgedaan bij het spelen van internationale pianoshows en bijvoorbeeld bij de Crazy Pianos.

The Great Pianos boeken

The Great Pianos is ondertussen als een groot begrip in Nederland. The Great Pianos was ook één van de eerste piano acts die Nederland voorzag van te gekke optreden. Bij elk optreden wordt er research gedaan om te zorgen dat alles perfect verloopt. Naast nationale boekingen heeft The Great Pianos ook al vele optredens in het buitenland mogen verzorgen. The Great Pianos zijn graag geziende gasten in Duitsland en Engeland. Meest uiteenlopende feesten komen voorbij. Feesttenten en festivals of een heel exclusief bedrijfsfeest? The Great Pianos levert top kwaliteit.

Boekingen van The Great Pianos

The Great Pianos is een erg flexibele band en is in vele varianten te boeken. Denk hierbij aan een pianist met een drummer tot aan een XXXL show met onder andere danseressen, pianisten, drummer, saxofoon, percussionist etc. Door deze verschillende formaties heeft u altijd de juiste band die perfect afgestemd is op het event. Het motto is dan ook “voor elk wat wils”. Door verschillende formaties aan te bieden is er voor elk event altijd wat wils. Het maakt niet uit of er een kleine of grote bezetting komt. Alle muzikanten zijn erg professioneel en voelen precies aan wat de avond nodig heeft.

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN:

* Original Edition: 2 pianisten, drummer, gitarist (4 pers.) € 3.795,-* XL Edition: 2 pianisten, drummer, gitarist, saxofonist (5pers.) € 3.995,-* XXL Edition: idem aan XL + LED achterwand + DJ € 4.795,-

Direct The Great Pianos boeken ? Klik hier voor boekingen van The Great Pianos

The Great Pianos boeken

€3.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Great Pianos

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshowavondvullend in overlegexclusief, betreft inprikken4 personenAllround€3795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€3.500,-
€3.650,-