Booming Pianos boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie onderaan deze pagina)
€4.245,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4245,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen (2 pianisten + drums)
 • Soort
  Pianoshow small
 • Genre
  Allround

Wil jij Booming Pianos boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Booming Pianos. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Booming Pianos is gebaseerd op het duellerende piano-concept, dat al jaren een grote hit is in Amerika. Twee om twee wisselen de pianisten/ entertainers/ zangers (2 mannen en 2 vrouwen) elkaar af en zorgen voor topentertainment, samen met de energieke drummer!

Biografie Booming Pianos

Booming Pianos bestaat uit een vaste bezetting en onderscheidt zich daarmee ten opzichte van alle andere pianoshows. Iedere pianist heeft grote vocale kwaliteiten, entertaint pur-sang, en heeft virtuoos pianospel in zijn of haar vingers. Voortdurend betrekken zij het publiek bij de show, zodat er een fascinerende wisselwerking tussen artiesten en publiek ontstaat.

Pianoshow boeken

Verzoeknummers aanvragen is onderdeel van het programma, waardoor de avond optimaal wordt afgestemd op de muzikale voorkeuren van het publiek. Door deze interactieve en allround muziekkeuze voeren de Booming Pianos het optreden tot een ware climax, dat voor vele verrassingen zorgt. Daarbij schromen de entertainers niet om midden tussen het publiek en staand op de vleugels de meest swingende nummers ten gehore te brengen.

Boekingen van Booming Pianos

De standaard Booming Pianos Show, bestaat uit twee vleugels, drums, zang en entertainment. De show is desgewenst uit te breiden met licht en decor. Of met geluid tot 500 personen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Booming Pianos kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Booming Pianos wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Booming Pianos wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Booming Pianos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Booming Pianos kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Booming Pianos boeken

Ben jij benieuwd hoe je Booming Pianos kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Booming Pianos boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Booming Pianos

Booming Pianos inhuren

€4.245,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Booming Pianos

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow small3 x 50 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage3 personen (2 pianisten + drums)Allround€4245,-
Pianoshow basix3 x 50 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage4 personen (2 pianisten/drum/gitaar óf sax)Allround€4745,-
Pianoshow XL3 x 50 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage5 personen (2 pianisten/drum/gitaar/sax)Allround€5245,-
Pianoshow XL3 x 50 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage5 personen (2 pianisten, drum, gitaar + sax)Allround€4995,-
+ Licht en geluid tot 500 personenin overleg---€500,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand