Davy Keys boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3500,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Davy Keys boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Davy Keys. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Davy Keys, een muzikale duizendpoot en voorheen de bandleider van de grootste Nederlandse artiesten is er klaar voor en kiest zijn eigen route!

Biografie Davy Keys

Het is tijd om zijn eigen sound te laten horen en doen waar hij het beste in is: entertainen en mensen gelukkig maken.

Pianoshow boeken

Davy Keys is nu te boeken met een spetterende eigen show waarbij hij achter zijn Keys zingend en spelend de sfeer van de avond bepaalt. Ondersteund door een drummer speelt hij ruim 60 minuten de populaire, herkenbare hits, met zijn aanstekelijke energie en speelse interactie met het publiek. Hits van toen, maar vooral van nu komen voorbij.

Boekingen van Davy Keys

Deze muzikale cocktail zorgt voor een garantie op succes, op elk evenement. Hits van toen, maar vooral van nu komen voorbij. Door middel van zijn speelse interactie met het publiek en aanstekelijke energie verandert elk feest in een spektakel waar nog lang over nagepraat zal worden! Dus tijd om Davy Keys snel te boeken. Foto credits: Set Vexy

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Davy Keys kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Davy Keys wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Davy Keys wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Davy Keys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Davy Keys kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Davy Keys boeken

Ben jij benieuwd hoe je Davy Keys kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Davy Keys boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Davy Keys

Davy Keys inhuren

€3.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Davy Keys

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenAllround€3500,-
Live-act1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage2 persoonAllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€3.495,-
€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand