Jukebox Allstars boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4995,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Jukebox Allstars boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jukebox Allstars. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

THE JUKEBOX ALLSTARS geven een ongekend energieke en interactieve show die vanaf minuut 1 meteen AAN is! Ervaar het feest der herkenning vol met muzikale hoogtepunten om je vingers bij af te likken, publiek dat uit volle borst meezingt en de ALLSTARS die keihard meegenieten.

Biografie Jukebox Allstars

De band is een dynamische mix van 5 top- muzikanten die hun strepen meer dan verdiend hebben zowel nationaal als internationaal. Onder leiding van multitalent Johnny Corsie nemen ze je mee op reis door de complete muziekgeschiedenis!

Coverband boeken

THE JUKEBOX ALLSTARS spelen werkelijk alles! On the spot en in het moment bewegen ze mee op de vibe van hun publiek. De ‘Allstars’ maken “echt” verbinding en omarmen hun publiek als een ware familie.

Boekingen van Jukebox Allstars

Met hun jarenlange ervaring is hun gezamenlijke repertoire enorm; van de 60’s tot de hedendaagse hits …. stilstaan is simpelweg onmogelijk! Deze fantastische band wil je gewoon zien en meemaken!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jukebox Allstars kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jukebox Allstars wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jukebox Allstars wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jukebox Allstars online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jukebox Allstars kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jukebox Allstars boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jukebox Allstars kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jukebox Allstars boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jukebox Allstars

Jukebox Allstars inhuren

€4.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jukebox Allstars

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minuteninclusief tot 200 personen5 personenAllround€4995,-
Live bandshow2 x 60 minuteninclusief tot 600 personen5 personenAllround€5950,-

Vergelijkbare artiesten

€4.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand