The Great Borrelnootjes boeken

Ook te boeken als kerstact met kerstrepertoire
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Achtergrondmuziek
 • Genre
  Allround

Wil jij The Great Borrelnootjes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Great Borrelnootjes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Daar zijn ze dan! The Great Borrelnootjes! Akoestische noten tijdens uw feest of receptie door twee zingende rasartiesten met gitaar en contrabas. Live muziek is altijd de sfeermaker!

Biografie The Great Borrelnootjes

Zeker met The Great Borrelnootjes en de bekende liedjes die ze spelen gecombineerd met de humorvolle interactie met uw gasten. De muziek is akoestisch en dus nooit overheersend. De liedjes zijn nummers van de jaren zestig tot nu, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw smaak.

Boekingen van The Great Borrelnootjes

De Borrelnootjes kunnen in overleg speciaal voor de gelegenheid een lied schrijven. Dit geeft uw feest net dat beetje extra voor een mooie herinnering. The Great Borrelnootjes spelen op elke locatie en door het hele land zonder extra kosten!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Great Borrelnootjes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Great Borrelnootjes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Great Borrelnootjes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Great Borrelnootjes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Great Borrelnootjes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Great Borrelnootjes boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Great Borrelnootjes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Great Borrelnootjes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Great Borrelnootjes

The Great Borrelnootjes inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Great Borrelnootjes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Achtergrondmuziek1 uurn.v.t.2 personenAllround€695,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€695,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand