Arjen Baakman boeken

Uit te breiden met zangeres / saxofonist en/of drummer
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  maximaal 4 uur
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Achtergrondmuziek
 • Genre
  Allround

Wil jij Arjen Baakman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Arjen Baakman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Met zijn vleugel en geweldige stem speelt hij op de meest uiteenlopende evenementen.

Biografie Arjen Baakman

Van easylistening tot meezingers, en van rock ’n roll tot heerlijke swingmuziek. Deze graag geziene rasmuzikant heeft met zijn ruime ervaring zijn sporen reeds verdiend. Met humor, entertainment en interactie met publiek weet hij in te spelen op iedere gelegenheid.

Boekingen van Arjen Baakman

In 2013 heeft Arjen meegedaan aan The Voice of Holland.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Arjen Baakman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Arjen Baakman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Arjen Baakman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Arjen Baakman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Arjen Baakman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Arjen Baakman boeken

Ben jij benieuwd hoe je Arjen Baakman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Arjen Baakman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Arjen Baakman

Arjen Baakman inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Arjen Baakman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Achtergrondmuziekmaximaal 4 uurin overleg1 persoonAllround€695,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand