Hans De Cock boeken

€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Troubadour
 • Genre
  Allround

Wil jij Hans De Cock boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hans De Cock. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hoe vertaal je het Franse Joie de Vivre? Met levenslust? Of moeten we tot onze schande bekennen dat we daar geen goed Nederlands woord voor hebben?

Biografie Hans de Cock

Vraag het Hans de Cock en hij zal dit volmondig beamen. In zijn zang, en zijn gitaar- en accordeonspel klinkt de sfeer van het land door waar de dingen best een dagje kunnen wachten, als vandaag de zon schijnt of de wijn nog beter smaakt dan gisteren. En zijn stijl ademt dat ook uit. Lopend van tafel tot tafel is er altijd tijd voor een praatje dat als vanzelf overgaat in alweer zo’n heerlijke musettewals of een liedje van Bécaud, Piaf, Dassin, Brel of Ferrat. Maar ook het Engelstalige gitaarrepertoire is hem toevertrouwd.

Uitgebreid repertoire

Zijn repertoire omvat ruim 300 titels, vooral Nederlands-, Frans- en Engelstalig. Meestal zijn zijn optredens onversterkt, maar hij beschikt ook over een kleine geluidsinstallatie (4 x 60 W.) en een draadloos systeem, waarmee het ambulante karakter van zijn optredens bewaard blijft.

Boekingen van Hans de Cock

Hans de Cock houdt van vreemde opdrachten: een optreden in de bajes of in Caïro, een vreemd kostuum of een op maat geschreven lied, hij ziet het als een uitdaging! Hans de Cock is een bewogen entertainer, bij elk publiek feilloos inschattend op welke toon het aangesproken wil worden. Hans de Cock speelt geen muziek, hij bréngt muziek.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hans De Cock kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hans De Cock wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hans De Cock wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hans De Cock online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hans De Cock kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hans De Cock boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hans De Cock kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hans De Cock boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hans De Cock

Hans De Cock inhuren

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hans De Cock

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Troubadour3 x 45 minutenn.v.t.1 persoonAllround€650,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand