Hans De Cock boeken

€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Troubadour
 • Genre
  Allround

Hoe vertaal je het Franse Joie de Vivre? Met levenslust? Of moeten we tot onze schande bekennen dat we daar geen goed Nederlands woord voor hebben?

Hans de Cock boeken

Vraag het Hans de Cock en hij zal dit volmondig beamen. In zijn zang, en zijn gitaar- en accordeonspel klinkt de sfeer van het land door waar de dingen best een dagje kunnen wachten, als vandaag de zon schijnt of de wijn nog beter smaakt dan gisteren. En zijn stijl ademt dat ook uit. Lopend van tafel tot tafel is er altijd tijd voor een praatje dat als vanzelf overgaat in alweer zo'n heerlijke musettewals of een liedje van Bécaud, Piaf, Dassin, Brel of Ferrat. Maar ook het Engelstalige gitaarrepertoire is hem toevertrouwd. Zijn repertoire omvat ruim 300 titels, vooral Nederlands-, Frans- en Engelstalig. Meestal zijn zijn optredens onversterkt, maar hij beschikt ook over een kleine geluidsinstallatie (4 x 60 W.) en een draadloos systeem, waarmee het ambulante karakter van zijn optredens bewaard blijft.

Boekingen van Hans de Cock

Hans de Cock houdt van vreemde opdrachten: een optreden in de bajes of in Caïro, een vreemd kostuum of een op maat geschreven lied, hij ziet het als een uitdaging! Hans de Cock is een bewogen entertainer, bij elk publiek feilloos inschattend op welke toon het aangesproken wil worden. Hans de Cock speelt geen muziek, hij bréngt muziek.

Direct Hans de Cock huren? Klik hier voor boekingen van Hans de Cock

Hans De Cock boeken

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hans De Cock

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Troubadour3 x 45 minutenn.v.t.1 persoonAllround€650,-

Vergelijkbare artiesten

€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand