Janneke De Roo boeken

€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Janneke De Roo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Janneke De Roo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een droom wordt werkelijkheid voor Janneke de Roo. Het opnemen van een single was de prijs voor het winnen van een talentenjacht. De winnaars noemden zich Zusjes de Roo. En “Blauwe Korenbloemen” was de titel van de plaat die werd opgenomen. Blauwe Korenbloemen behoort tot de top van de Nederlandse klassiekers. Ruim 5 jaar gingen ze bühne op en bühne af in Nederland en België alvorens het trio uit een ging.

Biografie Janneke De Roo

Ze lieten het zingen voor wat het was. Behalve Janneke. Die bleef haar passie uitoefenen zij het bescheiden wijze in koren en stemmingsorkesten. Jaren gingen voorbij tot opeens het verzoek weer vanuit het publiek kwam om “Blauwe Korenbloemen” te zingen. En het resultaat was dat het publiek om meer vroeg. Nog in hetzelfde jaar kwam er nog een cd uit. In de studio van Douwe Buiter werd “Tino” opgenomen. Deze werd veelvuldig gedraaid door de diverse radiostations en verkocht in de platenwinkels. Mede door dit succes werd besloten om een compleet album op te nemen.

Boekingen van Janneke De Roo

Er werd ruim vier maanden aan gewerkt in de Landscape studio van Gerto Heupink. En het resultaat was het album “Rozen voor jou alleen”. Het is een album met voor ieder wat wils. Een nieuwe (2006) versie van haar “Blauwe Korenbloemen”. Alle singles zijn met regelmaat zijn ze te zien op de (commerciële) radio- en tv-stations.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Janneke De Roo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Janneke De Roo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Janneke De Roo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Janneke De Roo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Janneke De Roo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Janneke De Roo boeken

Ben jij benieuwd hoe je Janneke De Roo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Janneke De Roo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Janneke De Roo

Janneke De Roo inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Janneke De Roo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNederlandstalig€795,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-
€750,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand