The ForEverly Brothers boeken

Absolute top show!
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live act
 • Genre
  Everly Brothers Tribute

Wil jij The ForEverly Brothers boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The ForEverly Brothers. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The ForEverly Brothers nemen u graag mee op een reis door alle hits die nog steeds een verrassende indruk achterlaten op iedere gelegenheid. Inmiddels zijn het al graag geziene gasten in binnen en buitenland en zullen alles op alles zetten om U mee te nemen naar Memory Lane.

Biografie The ForEverly Brothers

he Everly Brothers….2 broers Don & Phil Everly een Amerikaans duo en een van de meest succesvolle artiesten tussen (1957-1973) – (1983-1988) met meer dan 60 miljoen verkochte platen wereldwijd. Hits als; Bye Bye Love, Wake Up Little Suzie, All I Have To Do Is Dream, Claudette, Bird Dog, Devoted To You, Problems, Take A Message To Mary, (Til) I Kissed You, Cathy’s Clown, Walk Right Back en Ebony Eyes hebben allemaal de status ‘Gouden Plaat’ behaald en zijn niet weg te denken uit onze muziekgeschiedenis.

Sound-a-like artiesten boeken

Het is daarom ook niet voor niets dat The Everly Brothers in 1997 een Grammy LIFETIME Achievement Award in ontvangst mochten nemen, ze in 2001 zijn ingewijd in the Country Music Hall of Fame, hetzelfde in 2004 in The Vocal group Hall of Fame en zelfs een eigen ster hebben op de Hollywood Walk of Fame at 7000 Hollywood Boulevard.

Boekingen van The ForEverly Brothers

Het kon dan ook niet anders dat er een tribute act zou gaan komen die de muziek van deze fantastische Everly Brothers levend zouden houden voor een nieuwe generatie met veel respect naar het origineel. En dat is nu precies het doel van de 2 zeer talentvolle artiesten Harold Verwoert en Marcel Hufnagel of beter gezegd, “The ForEverly Brothers”. Beiden zijn al van jongs af aan bekend met het repertoire en hebben de handen ineengeslagen om een show neer te zetten die vol zit met de bekende aha momentjes waarbij veel herinneringen tevoorschijn komen. Na een tour in veel uitverkochte theaters vonden zij het tijd worden om het land in te trekken met een ruim 30 minuten durende show.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The ForEverly Brothers kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The ForEverly Brothers wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The ForEverly Brothers wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The ForEverly Brothers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The ForEverly Brothers kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The ForEverly Brothers boeken

Ben jij benieuwd hoe je The ForEverly Brothers kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The ForEverly Brothers boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The ForEverly Brothers

The ForEverly Brothers inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The ForEverly Brothers

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live act1 x 40 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenEverly Brothers Tribute€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.375,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand