Sonja Silva boeken

€1.375,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1375,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Sonja Aldina Silva werd geboren op 1 februari 1977 in Rotterdam. Sonja begon op 16-jarige leeftijd te werken als model. Na een paar jaar besloot ze te stoppen met het modellenwerk. Precies op dat moment kreeg ze een aanbieding van een kledingmerk om een jaar lang shows te lopen. Via dit merk ontmoette ze Spiros, die op zoek was naar backing vocals. Ze vormde samen met drie anderen de vaste backing vocals van Spiros.

Sonja Silva boeken

Ze presenteerde o.a.Yorin Travel, Wannahaves en Dance Valley. Van april tot juni 2003 was ze weer te zien bij Yorin, in de populaire soap Onderweg Naar Morgen. Van oktober 2002 tot eind mei stond Sonja gemiddeld twee dagen per week op de planken voor de musical Copacabana, waarin ze de rol van Conchita Alvares vertolkte, als alternate van Sophia Wezer. In de zomer van 2003 is Sonja in Salou geweest voor de opnames voor een gastrol in Costa!.

Boekingen van Sonja Silva

In maart 2007 doet Sonja mee aan het swingende programma Just The Two Of Us op Tien, samen met Syb van der Ploeg gaat zij de muzikale strijd aan met acht andere bekende Nederlanders. Sonja bereikt met haar zangtalent de halve finale. Van de jury krijgt zij regelmatig te horen dat zij een goede zangeres is. In het programma Celebrity Poker op Tien is Sonja de winnaar van haar tafel. Hiermee behaalt zij direct een plaats in de finale.

Direct Sonja Silva huren? Klik hier voor boekingen van Sonja Silva

Sonja Silva boeken

€1.375,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sonja Silva

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonPop / Allround€1375,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand