Sonja Silva boeken

€1.375,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1375,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, alleen monitorset
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Wil jij Sonja Silva boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sonja Silva. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sonja Aldina Silva werd geboren op 1 februari 1977 in Rotterdam. Sonja begon op 16-jarige leeftijd te werken als model. Na een paar jaar besloot ze te stoppen met het modellenwerk. Precies op dat moment kreeg ze een aanbieding van een kledingmerk om een jaar lang shows te lopen. Via dit merk ontmoette ze Spiros, die op zoek was naar backing vocals. Ze vormde samen met drie anderen de vaste backing vocals van Spiros.

Biografie Sonja Silva

Ze presenteerde o.a.Yorin Travel, Wannahaves en Dance Valley. Van april tot juni 2003 was ze weer te zien bij Yorin, in de populaire soap Onderweg Naar Morgen. Van oktober 2002 tot eind mei stond Sonja gemiddeld twee dagen per week op de planken voor de musical Copacabana, waarin ze de rol van Conchita Alvares vertolkte, als alternate van Sophia Wezer. In de zomer van 2003 is Sonja in Salou geweest voor de opnames voor een gastrol in Costa!.

Boekingen van Sonja Silva

In maart 2007 doet Sonja mee aan het swingende programma Just The Two Of Us op Tien, samen met Syb van der Ploeg gaat zij de muzikale strijd aan met acht andere bekende Nederlanders. Sonja bereikt met haar zangtalent de halve finale. Van de jury krijgt zij regelmatig te horen dat zij een goede zangeres is. In het programma Celebrity Poker op Tien is Sonja de winnaar van haar tafel. Hiermee behaalt zij direct een plaats in de finale.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sonja Silva kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sonja Silva wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sonja Silva wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sonja Silva online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sonja Silva kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sonja Silva boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sonja Silva kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sonja Silva boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sonja Silva

Sonja Silva inhuren

€1.375,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sonja Silva

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, alleen monitorset1 persoonPop / Allround€1375,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.395,-
€1.395,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand