Uit Oe Bolleke boeken

Snollebollekes Tribute-act
€1.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1250,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Snollebollekes repertoire

Wil jij Uit Oe Bolleke boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Uit Oe Bolleke. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Uit Oe Bolleke is ooit als zingende barkeeper begonnen. In een bekende uitgaansgelegenheid in Arnhem. Daar werd hij regelmatig gevraagd om als een soort van Snollebollekes act, tijdens feestjes de tent op zijn kop te zetten.

Biografie Uit Oe Bolleke

Eigenlijk wilde Uit Oe Bolleke stand-up comedian worden. Maar toen hij tijdens carnaval verkleed als Snollebollekes werd gevraagd om een paar liedjes te zingen was het hek van de dam.

Look-a-like artiesten boeken

Met de muziek van Snollebollekes en de kleding in de stijl van Snollebollekes voorman Rob Kemps, is het steeds weer een weergaloos feest met Uit Oe Bolleke!

Boekingen van Uit Oe Bolleke

De uiterlijke gelijkenis is goed maar zijn exacte stemgeluid doet menig publiek verbazen. Ga met deze imitator in de polonaise of van links naar rechts. De bekendste klappers komen allemaal voorbij.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Uit Oe Bolleke kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Uit Oe Bolleke wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Uit Oe Bolleke wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Uit Oe Bolleke online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Uit Oe Bolleke kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Uit Oe Bolleke boeken

Ben jij benieuwd hoe je Uit Oe Bolleke kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Uit Oe Bolleke boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Uit Oe Bolleke

Uit Oe Bolleke inhuren

€1.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Uit Oe Bolleke

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonSnollebollekes repertoire€1250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.100,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand