De 4 Viltjes boeken

200% Feestgarantie!
€950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Feest / Carnaval

Wil jij De 4 Viltjes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De 4 Viltjes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze enthousiaste feestmakers zetten binnen een half uur iedere tent op z’n kop. In 2014 wonnen De 4 Viltjes met hun carnavals kraker “Het Snorrenlied (Kijk, Die Vrouw Die Heeft Een Snor” de Grote Prijs van het Land van Cuijk.

Biografie De 4 Viltjes

Daarna is het hard gegaan met dit vrolijke kwartet. Tijdens carnaval 2016 scoorden ze een vette hit met “Loekie Loekie“.

Carnavalsartiesten boeken

Hun aanstekelijke eigen nummers worden afgewisseld met de grootste meezingers en feestmedleys waardoor iedere zaal, kroeg, tent en ja, zelfs stadions compleet “plat” gaan!

Boekingen van De 4 Viltjes

Deze feestmakers zijn voor alle feesten en partijen te boeken. Hun gezellige repertoire, energieke perfomance en de vrolijkheid die van hun optredens af straalt, zorgen gegarandeerd voor 200% feestgarantie!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De 4 Viltjes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De 4 Viltjes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De 4 Viltjes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De 4 Viltjes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De 4 Viltjes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De 4 Viltjes boeken

Ben jij benieuwd hoe je De 4 Viltjes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De 4 Viltjes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De 4 Viltjes

De 4 Viltjes inhuren

€950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De 4 Viltjes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 250 personen4 personenFeest / Carnaval€950,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand