REPOP boeken

Leuke en actuele popband!
€4.350,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4350,-
 • Duur
  3 x 50 OF 2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  12 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij REPOP boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van REPOP. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Van pop, rock tot funk: deze 12-koppige coverband met blazers zet ieder feest helemaal op z’n kop! Bekende hits van toen in een moderne uitvoering of remix, gecombineerd met top 40 muziek van nu. Door het enthousiasme, de uitzinnige show en professionele presentatie bezorgt REPOP iedereen een topavond.

Biografie REPOP

Het is een flinke band! Deze opvallende bandformatie, van maar liefst 12 jonge muzikanten, maakt een super gevarieerd repertoire mogelijk.

Coverband boeken

De zangeressen, blazers, gitaristen, toetsenist en drummer van REPOP maken van ieder feest een succes!

Boekingen van REPOP

De setlist van REPOP is super gevarieerd, up-to-date en spreekt feestgangers van 18 tot 50 jaar zeker aan. REPOP kan grote groepen mensen in korte tijd enthousiasmeren. Hierdoor beleeft het publiek een onvergetelijke avond! NOTE: REPOP wordt met hoofdletters geschreven!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig REPOP kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je REPOP wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van REPOP wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij REPOP online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van REPOP kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

REPOP boeken

Ben jij benieuwd hoe je REPOP kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct REPOP boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van REPOP

REPOP inhuren

€4.350,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van REPOP

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 50 OF 2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage12 personenAllround / Party€4350,-
Live bandshow3 x 50 OF 2 x 60 minuteninclusief tot 300 personen12 personenAllround / Party€4695,-
Live bandshow3 x 50 OF 2 x 60 minuteninclusief tot 1500 personen12 personenAllround / Party€5250,-

Vergelijkbare artiesten

€4.495,-
€4.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand