The Recipe boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.400,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4400,-
 • Duur
  2 x 45 of 2 x 60 of 1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Live bandshow (openbaar)
 • Genre
  Allround

Wil jij The Recipe boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Recipe. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dé non-stop partyband: alle hits in de mix, natuurlijk live gespeeld met veel energie en enthousiasme waarmee we ons als coverband elke show onderscheiden! Met een menukaart vol dansbare hits in de mix en de beste ingrediënten zorgt ons recept voor FEEST: entertainment op het podium, interactie met het publiek en een volle dansvloer, The Recipe brengt elk feest tot het kookpunt.

Biografie The Recipe

Hoe is The Recipe ontstaan? Vaak misten we iets op een feest met muziek, misschien herken je het:

 • we vonden live bands vaak saai: ze spelen meestal lange nummers en nét als het feest op gang komt wordt dit hinderlijk onderbroken door pauzes tussen de nummers.
 • bij een DJ misten we het gevoel van een dampende echte live band en viel er voor publiek weinig te genieten omdat er op het podium niets gebeurt.

Coverband boeken

The Recipe is the best of both: snelheid en afwisseling van alleen de beste hits zoals je kent van een DJ, gecombineerd met show, entertainment en alles helemaal live gespeeld door een professionele topband. Je hoeft dus nooit meer te twijfelen tussen band en DJ voor jouw feest!

Boekingen van The Recipe

We garanderen 100% dansbaarheid en geen moment verveling en maken dit op alle mogelijke feesten waar. De beste manier voor jou om hier zelf achter komen is te proeven van ons recept, het liefst live bij een (openbaar) optreden of anders via het materiaal op deze site: oordeel zelf maar! Wij spelen om van elk feest een succes te maken, dat maakt The Recipe tot de ultieme feestband.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Recipe kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Recipe wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Recipe wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Recipe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Recipe kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Recipe boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Recipe kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Recipe boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Recipe

The Recipe inhuren

€4.400,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Recipe

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (openbaar)2 x 45 of 2 x 60 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenAllround€4400,-
Live bandshow (corporate event)2 x 45 of 2 x 60 of 1 x 90 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenAllround€5400,-
Live bandshow (openbaar)2 x 45 of 2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen7 personenAllround€5000,-
Live bandshow (corporate event)2 x 45 of 2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 350 personen7 personenAllround€5400,-
Live bandshow (openbaar)2 x 45 of 2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 1000 personen (+ LED en SFX)7 personenAllround€6500,-
Live bandshow (corporate event)2 x 45 of 2 x 60 of 1 x 90 minuteninclusief tot 350 personen (+LED en SFX)7 personenAllround€7000,-

Vergelijkbare artiesten

€4.495,-
€4.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand