The Entertainers Pianoshow boeken

XXL-uitvoering: € 3.750,- (6 personen)
€2.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2450,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij The Entertainers Pianoshow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Entertainers Pianoshow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wanneer twee doldwaze pianisten opgezweept door een swingende drummer hun meezingers en virtuositeit in de strijd gooien dan gaat het dak er af. Het publiek zingend en swingend op de banken krijgen dat is hun uitdaging. Van Fats Domino naar the Beatles en via Hazes naar de Pointer Sisters.

Biografie The Entertainers Pianoshow

Alles kan, van Zwiebertje tot Queen en wat er muzikaal gesproken tussen zit. The Entertainers Pianoshow is als een levende jukebox en dus zijn verzoeknummers welkom. Dit typisch Amerikaanse entertainment concept kent geen gelijke in toegankelijkheid en flexibiliteit. Toegankelijk omdat er geen onbekende nummers worden gespeeld, en flexibel omdat nummers niet altijd helemaal afgemaakt worden maar soms al halverwege overgaan in de volgende hit.

Boekingen van The Entertainers Pianoshow

Deze entertainmentkraker is inzetbaar op kleine en grote feesten en van bruiloft tot partycentrum. Meemaken, meedoen en meebeleven zijn de sleutelwoorden van dit tot nu toe onovertroffen concept dat zich keer op keer op elk denkbare locatie bewijst.

Ook te boeken als XXL uitvoering met 6 personen (2 pianisten, drummer en 3 blazers).

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Entertainers Pianoshow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Entertainers Pianoshow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Entertainers Pianoshow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Entertainers Pianoshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Entertainers Pianoshow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Entertainers Pianoshow boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Entertainers Pianoshow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Entertainers Pianoshow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Entertainers Pianoshow

The Entertainers Pianoshow inhuren

€2.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Entertainers Pianoshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow4 x 45 minuteninclusief tot 200 personen3 personenAllround€2450,-

Vergelijkbare artiesten

€2.550,-
€2.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand