Captain Midnight Band boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.250,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2250,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Captain Midnight Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Captain Midnight Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Captain Midnight’s Sing-a-long Pianoshow is een zeer betaalbare wervelende piano-act. Ondersteund door orkestbanden of begeleid door live topmuzikanten. Waarbij alles draait om sfeer en gezelligheid. Op bekend pianorecept worden met groot enthousiasme alle klassiekers uit verschillende genres gespeeld. Van de jaren ’50 tot vandaag.

Biografie Captain Midnight Band

Door het enorme brede repertoire en het feilloos aanvoelen van “het juiste nummer op het juiste moment” ontstaat er automatisch een feestavond die geheel op uw publiek wordt afgestemd met voor ieder wat wils! Steeds weer ontstaat dat ouderwetse “meezingen rond de piano”-gevoel, waarbij uw gasten mee kunnen galmen op bekende hits van Elvis, the Beatles, Billy Joel tot Robbie Williams, Marco Borsato, Andre Hazes en alles daartussen.

Boekingen van Captain Midnight Band

Door deze diversiteit en het aanpassingsvermogen is deze act leuk voor zowel jong als oud. Een grote mix van de bekendste (neder)pop-, rock- en danshits van de afgelopen 50 jaar passeren de revue met allen één ding gemeen, nl : Het grote feest- en meezing gehalte. Deze show bestaat uit entertainer Dave op de piano, aangevuld met een professionele gitarist, bassist, drummer en extra zangeres.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Captain Midnight Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Captain Midnight Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Captain Midnight Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Captain Midnight Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Captain Midnight Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Captain Midnight Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Captain Midnight Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Captain Midnight Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Captain Midnight Band

Captain Midnight Band inhuren

€2.250,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Captain Midnight Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow3 x 45 minuteninclusief tot 350 personen5 personenAllround€2250,-
Pianoshow XXL3 x 45 minuteninclusief tot 800 personen7 personenAllround€3000,-

Vergelijkbare artiesten

€2.550,-
€2.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand