Wild Pianos boeken

> 100 km vanaf Roosendaal € 0.,70 per km reiskosten
€2.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2195,-
 • Duur
  4 x 45 minuten in 4 1/2 uur
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Wild Pianos boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wild Pianos. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Neem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano’s als echte virtuozen bespelen, dan heb je “Wild Pianos”. Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment.

Biografie Wild Pianos

De pianisten zijn broers, en kennen elkaar door en door. En dàt is te merken tijdens de optredens. De samenzang, het samenspel, het publiek bespelen, … het gaat bijna als vanzelf. Deze pianoshow is gebaseerd op het “dueling piano’s concept” uit Amerika.

Pianoshow boekingen

Dat betekend dat het publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianisten dan graag spelen, … mits er door het publiek meegezongen wordt! Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek.

Boekingen van Wild Pianos

Je kunt eigenlijk wel zeggen dat het meezingen en vooral “een feestje bouwen”, de grote kracht is van deze pianoshow. Of het nu liedjes zijn van Hazes, of de laatste top40 hits, … als het publiek maar meezingt en danst! Het publiek bepaalt tijdens de show het repertoire van het optreden. Niets is te gek, alles kan en (bijna) alles mag.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wild Pianos kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wild Pianos wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wild Pianos wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wild Pianos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wild Pianos kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wild Pianos boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wild Pianos kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wild Pianos boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wild Pianos

Wild Pianos inhuren

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wild Pianos

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow4 x 45 minuten in 4 1/2 uurinclusief tot 350 personen2 personenAllround€2195,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand