PianoParty boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.550,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2550,-
 • Duur
  3 x 60 minuten in 5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Pianoshow (light)
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij PianoParty boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van PianoParty. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

PianoParty! Live piano entertainment waarbij het publiek bepaalt wat er gespeeld wordt! Vraag je favoriete nummer aan, want deze piano-entertainers spelen alles!

Biografie PianoParty

De PianoParty werkt met een vast team van pianisten en drummers. De kwaliteit kan zo altijd gegarandeerd worden, en de show is altijd uniek en bijzonder. Alle bekende hits van toen en nu komen in razend tempo voorbij op een Pianoparty sing-a-long- avond vol verzoekjes.

Pianoshow boeken

Boek PianoParty voor een avondvullend evenement of privé-feest. Vraag jouw favoriete nummer aan bij de PianoParty en “Let’s Dance”! Pianoparty speelt 3 sets binnen 4 uur. De duur van de sets is in overleg te bepalen. In de pauze wordt er gepaste (party) muziek gedraaid waardoor het feest non stop doorgaat.

Boekingen van PianoParty

Uniek is de zwart-witte styling van de band. Daarnaast voelen zij ieder publiek goed aan. En kunnen daardoor desgewenst ook een of meerdere sets opbouwend spelen, tijdens bijvoorbeeld een borrel of diner setting.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig PianoParty kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je PianoParty wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van PianoParty wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij PianoParty online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van PianoParty kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

PianoParty boeken

Ben jij benieuwd hoe je PianoParty kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct PianoParty boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van PianoParty

PianoParty inhuren

€2.550,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van PianoParty

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow (light)3 x 60 minuten in 5 uurinclusief tot 250 personen2 personenAllround / Party€2550,-
Pianoshow (Duelling)3 x 60 minuten in 5 uurinclusief tot 250 personen3 personenAllround / Party€3495,-
Pianoshow (extra)3 x 60 minuten in 5 uurinclusief tot 250 personen4 personenAllround / Party€3945,-

Vergelijkbare artiesten

€2.675,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand