The Crooners boeken

Ook te boeken met 14-koppig orkest
€2.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2895,-
 • Duur
  1 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  American Songbook

Wil jij The Crooners boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Crooners. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Crooners nemen u mee op een vlucht naar vervlogen tijden. Met Johnny Rosenberg, Peter Douglas en Sonny Hoogwerf (Sonny’s Inc.) gaat u terug in de tijd waar muziek en romantiek in één adem genoemd werden met supersterren als Dean Martin, Sammy Davis Jr. en “Ol’ Blue eyes”.

Biografie The Crooners

De mannen hebben de armen in elkaar geslagen en brengen een geweldige show waarin de Sinatra – Buble en andere bekende songs uit het Great American Songbook de revue passeren.

Artiesten boeken

Een ding wat wij garanderen? Feest tijdens uw evenement!

Boekingen van The Crooners

De tijden van The Rat Pack herleven. Niet alleen als stijlvolle tape act maar nu ook als flitsende live act te boeken met een 14-koppig orkest.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Crooners kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Crooners wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Crooners wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Crooners online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Crooners kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Crooners boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Crooners kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Crooners boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Crooners

The Crooners inhuren

€2.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Crooners

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 45 minuteninclusief tot 350 personen3 personenAmerican Songbook€2895,-

Vergelijkbare artiesten

€3.000,-
€2.995,-
€3.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand