Dwight Dissels boeken

Bekend van TVOH en “The Passion 2019”
€4.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4850,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalige soul

Wil jij Dwight Dissels boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dwight Dissels. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dwight Dissels maakte op een groot publiek een verpletterende indruk tijdens The Voice of Holland en The Passion. Zijn roots liggen in gospelmuziek, maar met zijn nieuwe single Zwijg Maar heeft hij zijn echte, eigen geluid gevonden. Het is Nederlandstalige soul met een duidelijke boodschap. Misschien is Dwight wel de nieuwe Nederlandse John Legend. Aan zijn muzikaliteit, passie en vastberadenheid zal het in ieder geval niet liggen.

Biografie Dwight Dissels

Zijn eerste kennismaking met het grote publiek had hij in 2010, toen hij voor 30.000 mensen de EO Jongerendag mocht openen. Dat jaar bracht hij ook een gospelalbum getiteld If I Had Not Believed uit. Toen ging het balletje rollen; hij opende nogmaals de EO Jongerendag, zong een leader van een tv-programma in en werd benaderd voor voice-over opdrachten.

Zanger boeken

In 2016 besloot hij mee te doen aan The Voice Of Holland en dat bleek de juiste stap op het juiste moment. Over zijn Blind Audition wordt nu nóg nagepraat, hij wist de coaches en miljoenen kijkers in enkele seconden voor hem te winnen. Dwight behaalde niet alleen de halve finale, maar verlegde zijn grenzen wat veel deed voor zijn ontwikkeling als artiest. Vervolgens werd hij gevraagd om de prestigieuze rol van Jezus te spelen in The Passion.

Boekingen van Dwight Dissels

Dwight luistert als inspiratie bron naar allerlei genres; blues, jazz, pop, gospel, klassiek en zelfs wat rock. Hij laat zich inspireren door uiteenlopende artiesten; van John Legend, Donnie McClurkin, Gregory Porter, Stevie Wonder en MAJOR., tot Marco Borsato, Guus Meeuwis en Andre Hazes. Dwight luistert naar de manier waarop ze zingen, hun melodielijnen, maar ook naar hoe ze hun verhaal vertellen. Hij maakt zich hun technieken eigen en gooit er dan zijn ‘eigen sausje’ overheen. Het resultaat: ‘Nederlandstalige soul’ die wordt gekarakteriseerd door zijn warme stem, positieve vibe en hoopvolle boodschappen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dwight Dissels kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dwight Dissels wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dwight Dissels wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dwight Dissels online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dwight Dissels kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dwight Dissels boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dwight Dissels kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dwight Dissels boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dwight Dissels

Dwight Dissels inhuren

€4.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dwight Dissels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalige soul€4850,-

Vergelijkbare artiesten

€4.650,-
€4.950,-
€4.875,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand