Dwight Dissels boeken

Bekend van TVOH en “The Passion 2019”
€4.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4850,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalige soul

Wil jij zanger Dwight Dissels boeken voor een optreden op jouw feest of evenement? Dwight Dissels maakte op een groot publiek een verpletterende indruk tijdens The Voice of Holland en The Passion. Zijn roots liggen in gospelmuziek, maar met zijn nieuwe single Zwijg Maar heeft hij zijn echte, eigen geluid gevonden. Het is Nederlandstalige soul met een duidelijke boodschap. Misschien is Dwight wel de nieuwe Nederlandse John Legend. Aan zijn muzikaliteit, passie en vastberadenheid zal het in ieder geval niet liggen.

Dwight Dissels boeken

Zijn eerste kennismaking met het grote publiek had hij in 2010, toen hij voor 30.000 mensen de EO Jongerendag mocht openen. Dat jaar bracht hij ook een gospelalbum getiteld If I Had Not Believed uit. Toen ging het balletje rollen; hij opende nogmaals de EO Jongerendag, zong een leader van een tv-programma in en werd benaderd voor voice-over opdrachten.

Zanger boeken

In 2016 besloot hij mee te doen aan The Voice Of Holland en dat bleek de juiste stap op het juiste moment. Over zijn Blind Audition wordt nu nóg nagepraat, hij wist de coaches en miljoenen kijkers in enkele seconden voor hem te winnen. Dwight behaalde niet alleen de halve finale, maar verlegde zijn grenzen wat veel deed voor zijn ontwikkeling als artiest. Vervolgens werd hij gevraagd om de prestigieuze rol van Jezus te spelen in The Passion.

Boekingen van Dwight Dissels

Dwight luistert als inspiratie bron naar allerlei genres; blues, jazz, pop, gospel, klassiek en zelfs wat rock. Hij laat zich inspireren door uiteenlopende artiesten; van John Legend, Donnie McClurkin, Gregory Porter, Stevie Wonder en MAJOR., tot Marco Borsato, Guus Meeuwis en Andre Hazes. Dwight luistert naar de manier waarop ze zingen, hun melodielijnen, maar ook naar hoe ze hun verhaal vertellen. Hij maakt zich hun technieken eigen en gooit er dan zijn ‘eigen sausje’ overheen. Het resultaat: ‘Nederlandstalige soul’ die wordt gekarakteriseerd door zijn warme stem, positieve vibe en hoopvolle boodschappen.

Direct Dwight Dissels huren? Klik hier voor boekingen van Dwight Dissels

Dwight Dissels boeken

€4.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dwight Dissels

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalige soul€4850,-

Vergelijkbare artiesten

€4.650,-
€4.950,-
€4.875,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand