Henk Poort boeken

€4.875,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4875,-
 • Duur
  1 x 25 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Licht klassiek / Musical

Henk Poort (Hendrikus Poort) is geboren in Amsterdam op 20 januari 1956 en is een Nederlandse opera-en musicalzanger en acteur.Henk Poort volgde een klassieke zangopleiding aan het Sweelinck Conservatorium in de provincie Noord-Holland in Amsterdam. Hij won tijdens zijn opleiding het Christina Deutekom Concours. Na zijn eindexamen in 1988 werd hij gecoacht door de Italiaan Ettore Campogagliani en de Nederlandse pedagoge Margreet Honig.

Henk Poort boeken

Henk Poort is een bariton. Hij zong in diverse operahuizen en deed veel gastoptredens bij onder andere De Nederlandse Opera, De Deutsche Opera am Rhein, de Nationale Reisopera, het Hessische Staatstheater in Wiesbaden en bij het Opera-matinee in het Amsterdamse Concertgebouw. Zijn doorbraak in musicalland kwam met zijn rollen in Les Misserables en The Phantom of the Opera. Niet alleen in de verschillende opera’s speelt Henk Poort, maar hij speelt ook in diverse musicals. Zo speelde hij onder andere in: Anatevka, Chess, 3 Musketiers, Les Misérables, Rembrandt e.v.a.

Boekingen van Henk Poort

Op TV was Henk Poort te zien als jurylid bij het muziekprogramma Una Voce Particolare van Ernst Daniël Smid. In 2008, 2009 en 2010 ging hij op theatertournee door heel Nederland met ‘De 3 Baritons’, samen met Marco Bakker en Ernst Daniël Smid. (Marco Bakker, Ernst Daniël Smid en hijzelf). Daarnaast wordt Henk Poort regelmatig als acteur gevraagd. Zo speelde hij in diverse televisieseries zoals: Russen, Taxi, Baantjer, Het gevoel van.., Flikken Maastricht (2014) en nog veel meer.

Direct Henk Poort huren? Klik hier voor boekingen van Henk Poort

Henk Poort boeken

€4.875,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Henk Poort

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 25 minutenexclusief1 persoonLicht klassiek / Musical€4875,-

Vergelijkbare artiesten

€4.950,-
€4.850,-
€4.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand