Henk Poort boeken

€4.875,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4875,-
 • Duur
  1 x 25 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Licht klassiek / Musical

Wil jij Henk Poort boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Henk Poort. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Henk Poort (Hendrikus Poort) is geboren in Amsterdam op 20 januari 1956 en is een Nederlandse opera-en musicalzanger en acteur.Henk Poort volgde een klassieke zangopleiding aan het Sweelinck Conservatorium in de provincie Noord-Holland in Amsterdam. Hij won tijdens zijn opleiding het Christina Deutekom Concours. Na zijn eindexamen in 1988 werd hij gecoacht door de Italiaan Ettore Campogagliani en de Nederlandse pedagoge Margreet Honig.

Biografie Henk Poort

Henk Poort is een bariton. Hij zong in diverse operahuizen en deed veel gastoptredens bij onder andere De Nederlandse Opera, De Deutsche Opera am Rhein, de Nationale Reisopera, het Hessische Staatstheater in Wiesbaden en bij het Opera-matinee in het Amsterdamse Concertgebouw. Zijn doorbraak in musicalland kwam met zijn rollen in Les Misserables en The Phantom of the Opera. Niet alleen in de verschillende opera’s speelt Henk Poort, maar hij speelt ook in diverse musicals. Zo speelde hij onder andere in: Anatevka, Chess, 3 Musketiers, Les Misérables, Rembrandt e.v.a.

Boekingen van Henk Poort

Op TV was Henk Poort te zien als jurylid bij het muziekprogramma Una Voce Particolare van Ernst Daniël Smid. In 2008, 2009 en 2010 ging hij op theatertournee door heel Nederland met ‘De 3 Baritons’, samen met Marco Bakker en Ernst Daniël Smid. (Marco Bakker, Ernst Daniël Smid en hijzelf). Daarnaast wordt Henk Poort regelmatig als acteur gevraagd. Zo speelde hij in diverse televisieseries zoals: Russen, Taxi, Baantjer, Het gevoel van.., Flikken Maastricht (2014) en nog veel meer.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Henk Poort kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Henk Poort wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Henk Poort wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Henk Poort online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Henk Poort kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Henk Poort boeken

Ben jij benieuwd hoe je Henk Poort kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Henk Poort boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Henk Poort

Henk Poort inhuren

€4.875,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Henk Poort

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 25 minutenexclusief1 persoonLicht klassiek / Musical€4875,-

Vergelijkbare artiesten

€4.995,-
€4.650,-
€4.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand