Ruigtuig boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3795,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Rock

Wil jij Ruigtuig boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ruigtuig. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze gasten vonden elkaar op het Haags conservatorium. Dat ze kunnen spelen is dus 1 ding wat zeker is! Alle vijf delen ze de liefde voor pop- en rockhits van nu en vroeger. Deze voorliefde hebben ze verpakt in een originele set verpakt in een Ruigtuig-jasje.

Biografie Ruigtuig

Met veel energie en een dikke sound zetten ze een vette show neer! Ruigtuig is een uitlaatklep voor alle bandleden. Niet meer vastzitten aan wat ze op het Conservatorium muzikaal van je verwachten. Het gevoel even te worden ‘los gelaten’ en er is niemand die ze op de vingers tikt. Één grote SPEELTUIN!

Coverband boeken

Inmiddels heeft de band al een aantal gigs op hun naam staan en zijn ze vastberaden om door te gaan met het laten slingeren van lampen, het laten scheuren van pleisterwerk en het laten trillen van de ruiten op de desbetreffende locatie.

Boekingen van Ruigtuig

De band beschikt over een steeds langer wordende longlist van nummers die ze hebben gespeeld. Dankzij hun uitgebreide rerpertoire kunnen ze zich aanpassen aan de wensen van het publiek. Van catchy/funky deuntjes tot en met scheurende gitaren worden (bijna) alle kanten van het pop spectrum belicht. Ruigtuig: dé coverband voor je bruiloftsfeest/verjaardag/bar mitswa, verzin het zelf maar! Ruigtuig, dikke hits in je huig! Door deze gasten worden al jouw favoriete hits er in één avond doorheen gebeukt. Stilstaan is geen optie wanneer de scheurende riffs door de speakers knallen. Ruigtuig verbouwt ieder feestje in stijl!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ruigtuig kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ruigtuig wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ruigtuig wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ruigtuig online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ruigtuig kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ruigtuig boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ruigtuig kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ruigtuig boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ruigtuig

Ruigtuig inhuren

€3.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ruigtuig

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround / Rock€3795,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllround / RockOp aanvraag
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround / RockOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand