Ruigtuig boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3795,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Rock

Wil jij Ruigtuig boeken voor jouw party of event? Deze gasten vonden elkaar op het Haags conservatorium. Dat ze kunnen spelen is dus 1 ding wat zeker is! Alle vijf delen ze de liefde voor pop- en rockhits van nu en vroeger. Deze voorliefde hebben ze verpakt in een originele set verpakt in een Ruigtuig-jasje.

Ruigtuig boeken

Met veel energie en een dikke sound zetten ze een vette show neer! Ruigtuig is een uitlaatklep voor alle bandleden. Niet meer vastzitten aan wat ze op het Conservatorium muzikaal van je verwachten. Het gevoel even te worden ‘los gelaten’ en er is niemand die ze op de vingers tikt. Één grote SPEELTUIN!

Coverband boeken

Inmiddels heeft de band al een aantal gigs op hun naam staan en zijn ze vastberaden om door te gaan met het laten slingeren van lampen, het laten scheuren van pleisterwerk en het laten trillen van de ruiten op de desbetreffende locatie.

Boekingen van Ruigtuig

De band beschikt over een steeds langer wordende longlist van nummers die ze hebben gespeeld. Dankzij hun uitgebreide rerpertoire kunnen ze zich aanpassen aan de wensen van het publiek. Van catchy/funky deuntjes tot en met scheurende gitaren worden (bijna) alle kanten van het pop spectrum belicht. Ruigtuig: dé coverband voor je bruiloftsfeest/verjaardag/bar mitswa, verzin het zelf maar! Ruigtuig, dikke hits in je huig! Door deze gasten worden al jouw favoriete hits er in één avond doorheen gebeukt. Stilstaan is geen optie wanneer de scheurende riffs door de speakers knallen. Ruigtuig verbouwt ieder feestje in stijl!

Direct Ruigtuig boeken? Klik hier voor boekingen van Ruigtuig

Ruigtuig boeken

€3.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ruigtuig

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround / Rock€3795,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllround / RockOp aanvraag
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 1000 personen5 personenAllround / RockOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€3.500,-
€3.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand