First Class Flamingos boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€3.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3995,-
 • Duur
  1 x 90, 2 x 60 of 3 x 50 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij First Class Flamingos boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van First Class Flamingos. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De muzikanten van First Class Flamingos zijn zeker geen vreemde vogels. Het zijn eerste klas feestbeesten. Afgestudeerd aan de rockacademie, enthousiast en gedreven tot het bot om de dansvloer over te laten nemen door het publiek.

Biografie First Class Flamingos

Een allround coverband met het populairste repertoire. Actuele hits maar zeker ook de knallers uit vervlogen tijden. Jong en oud zal zeker op de dansvloer staan wanneer deze vrolijke vogels beginnen te spelen.

Top coverband boeken of inhuren

Van funky hits tot zomerse dance tracks, van zeroes heroes tot Nederlandstalig, van Bruno Mars tot Beyoncé, Justin of  Macklemore. Veelal in medley-vorm zodat er veel afwisseling is.

Boekingen van First Class Flamingos

Deze geboren entertainers staan met twee benen op het podium. 6 tot de tanden toe gemotiveerde muzikanten die klaar zijn om ook jouw dansvloer te Rocken! Deze band is dan ook absoluut zeer geschikt voor bruiloften en bedrijfsfeesten. Tegen meerprijs is er (extra) geluid bij te boeken, evenals SFX en een DJ. Genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten, die van toepassing zijn bij optredens in Noord-Holland, Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Vlaanderen(BE).

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig First Class Flamingos kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je First Class Flamingos wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van First Class Flamingos wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij First Class Flamingos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van First Class Flamingos kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

First Class Flamingos boeken

Ben jij benieuwd hoe je First Class Flamingos kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct First Class Flamingos boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van First Class Flamingos

First Class Flamingos inhuren

€3.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van First Class Flamingos

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow1 x 90, 2 x 60 of 3 x 50 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personenAllround€3995,-
Live bandshow1 x 90, 2 x 60 of 3 x 50 minuteninclusief tot 400 personen6 personenAllround€4895,-

Vergelijkbare artiesten

€3.995,-
€3.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand