The Alley Girls boeken

Glitter, glamour en snelle acties!
€1.375,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1375,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Travestie playback-act
 • Genre
  Guilty Pleasures

Wil jij The Alley Girls boeken voor een optreden op jouw party of event? The Alley Girls draaien meer dan 25 jaar mee in de showbusiness en zijn daarmee het langs bestaande travestie trio van Nederland. In 1996 is het damestrio ontstaan en al snel maakte zij bekendheid met de geweldige formule van hun show: seventies!

The Alley Girls boeken

Ze waren te gast in veel bekende TV programma’s zoals: Live and Cooking‘Hollands got Talent’‘De Gouden Kooi’ en ‘Wie is mijn Ex?’. Verder zijn de ‘dames’ met regelmaat te zien op grote landelijke evenementen zoals: De Gay Pride in Amsterdam en De Roze Maandag in Tilburg. Op deze site kunt u een aantal van die TV uitzendingen bekijken.

Travestie act boeken

Florence, Conny en Christine vormen de huidige formatie. Hun nieuwe spetterende show, met een ode aan Michael Jackson, heeft een hoog glamour gehalte waarin Diana Ross and The Supremes centraal staan. De gehele show staat bol van de glitter en glamour, kleurrijke jurken, snelle acties en geweldige muziek. In rap tempo volgen de nummers elkaar op en er is geen tijd om stil te blijven staan.

Boekingen van The Alley Girls

De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer, want het Motown geluid, is succes verzekerd! Wie kent de bekende melodiën van o.a. ‘Baby Baby’‘The Happening’‘You Can’t Hurry Love’ en ‘Brand New Day’, nu niet?

Direct The Alley Girls boeken? Klik hier voor boekingen van The Alley Girls

The Alley Girls boeken

€1.375,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Alley Girls

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Travestie playback-act1 x 30 minutenexclusief3 personenGuilty Pleasures€1375,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand