The Alley Girls boeken

Glitter, glamour en snelle acties!
€1.375,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1375,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Travestie playback-act
 • Genre
  Guilty Pleasures

Wil jij The Alley Girls boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van The Alley Girls. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

The Alley Girls draaien meer dan 25 jaar mee in de showbusiness en zijn daarmee het langs bestaande travestie trio van Nederland. In 1996 is het damestrio ontstaan en al snel maakte zij bekendheid met de geweldige formule van hun show: seventies!

Biografie The Alley Girls

Ze waren te gast in veel bekende TV programma’s zoals: Live and Cooking‘Hollands got Talent’‘De Gouden Kooi’ en ‘Wie is mijn Ex?’. Verder zijn de ‘dames’ met regelmaat te zien op grote landelijke evenementen zoals: De Gay Pride in Amsterdam en De Roze Maandag in Tilburg. Op deze site kunt u een aantal van die TV uitzendingen bekijken.

Travestie act boeken

Florence, Conny en Christine vormen de huidige formatie. Hun nieuwe spetterende show, met een ode aan Michael Jackson, heeft een hoog glamour gehalte waarin Diana Ross and The Supremes centraal staan. De gehele show staat bol van de glitter en glamour, kleurrijke jurken, snelle acties en geweldige muziek. In rap tempo volgen de nummers elkaar op en er is geen tijd om stil te blijven staan.

Boekingen van The Alley Girls

De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer, want het Motown geluid, is succes verzekerd! Wie kent de bekende melodiën van o.a. ‘Baby Baby’‘The Happening’‘You Can’t Hurry Love’ en ‘Brand New Day’, nu niet? Wil jij The Alley Girls inhuren, boek ze dan bij BekendeArtiestBoeken.nl

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig The Alley Girls kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je The Alley Girls wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van The Alley Girls wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij The Alley Girls online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van The Alley Girls kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

The Alley Girls boeken

Ben jij benieuwd hoe je The Alley Girls kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct The Alley Girls boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van The Alley Girls

The Alley Girls inhuren

€1.375,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van The Alley Girls

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Travestie playback-act1 x 30 minutenexclusief3 personenGuilty Pleasures€1375,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.650,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand