That 00’s Show boeken

* Bekende DJ Show * Duur: 1 x 60 minuten * Exclusief geluid en techniek * Bezetting: 2 personen (DJ+MC) * Genre: Allround 00's * Ideale tussenact voor festivals

€695,-

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

That 00’s Show borduurt verder op het succes van de vele 90’s acts – en bijbehorende, nog altijd succesvolle feesten – die we kennen. Er wordt een nieuwe, jongere doelgroep aangesproken die nostalgische gevoelens heeft jegens de 00’s. Zoals 90’s kids met weemoed terugdenken aan namen als Vengaboys en Dune, keek de volgende generatie in hun jeugd naar held(dinn)en als Special D, Black Eyed Peas, Cascada en Robbie Williams.

That 00's Show boeken

Even terug naar de hits uit jaren nul op jouw evenement? Dat kan! Bij That 00’s Show draait namelijk alles om de muziek uit de meest zorgeloze jeugdjaren uit ons leven. De boys van That 00’s Show hebben Kazaa en LimeWire helemaal kaalgeplukt om je te voorzien van een flinke dosis hits uit de periode 2000-2009. Wees gewaarschuwd! Want tijdens deze show vliegen de ‘hahaha, herken je deze nog…’-momenten je vlekkeloos en in vliegensvlug tempo om de oren.

Boekingen van That 00's Show

Het duo, bestaande uit een DJ en MC, stond eerder al twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome (!) om het voorprogramma van Charly Lownoise en Mental Theo te verzorgen en is klaar om iedereen te besmetten met het zeroes-virus!

Direct That 00's Show boeken? Klik hier voor boekingen van That 00's Show

That 00’s Show boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€695,-