That 00's Show boeken - Bekendeartiestboeken.nl

That 00's Show boeken

  • Bekende DJ Show
  • Duur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Bezetting: 2 personen (DJ+MC)
  • Genre: Allround 00's
  • Ideale tussenact voor festivals

That 00’s Show borduurt verder op het succes van de vele 90’s acts – en bijbehorende, nog altijd succesvolle feesten – die we kennen. Er wordt een nieuwe, jongere doelgroep aangesproken die nostalgische gevoelens heeft jegens de 00’s. Zoals 90’s kids met weemoed terugdenken aan namen als Vengaboys en Dune, keek de volgende generatie in hun jeugd naar held(dinn)en als Special D, Black Eyed Peas, Cascada en Robbie Williams.

That 00's Show boeken

Die generatie, bestaande uit publiek dat nu grofweg tussen de 20 en 35 lentes telt, wil met een paar drankjes achter de kiezen meeschreeuwen met die kenmerkende 00’s hits als Dragestea Din Teï, The Ketchup Song en al die kneiters van CH!PZ!

Boekingen van That 00's Show

De heren van That 00’s Show mixen al die ‘hahaha, weet je nog..’-platen uit de periode 2000-2009 vlekkeloos en in razend tempo aan elkaar. Het duo, bestaande uit een DJ en MC, bewees dat al door twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome (!) het voorprogramma van Charly Lownoise en Mental Theo te verzorgen. De komende jaren zullen nog vele shows volgen, daar de échte hype van 00’s-feesten pas net is losgebarsten. Zoals rond 2010 de 90’s feesten als paddenstoelen uit de grond schoten, is heden ten dagen een soortgelijke zeroes-epidemie aan het uitbreken. Gelukkig maar…

Direct That 00's Show boeken? Klik hier voor boekingen van That 00's Show


Toon meer