DJ In Suit boeken

€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  4 1/2 uur
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Zingende DJ in pak
 • Genre
  Allround / Bespreekbaar

Zanger dj, dj zanger of zingende dj: hoe u de combinatie ook noemen wilt, DJ in Suit is de uitkomst. U boekt hier een zanger die optreedt met vele bekende covers, maar eventueel ook de DJ voor uw feest. DJ in Suit biedt namelijk het XL-pakket: een zanger en dj in één.

DJ In Suit boeken

Kostenbesparend en compleet, want alle techniek en een mooie aankleding zijn inbegrepen. Dit populaire pakket wordt aangeboden voor o.a. privéfeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. Afwisselende muziek als zanger en dj houdt een feest levendig en dynamisch, met een volle dansvloer en enthousiaste mensen als gevolg. DJ in Suit is een moderne act! Deze DJ/Zanger is volledig professioneel, zeer ervaren en enorm veelzijdig. Hij hecht waarde aan muzikaal én representatief entertainment. In 2011 bedacht hij het concept DJ in Suit: een moderne live-act, breed inzetbaar voor een betaalbare prijs. Pop, soul en disco, maar ook Nederpop, dance, rock en r&b zijn ruimschoots vertegenwoordigd in zijn opvallend allround repertoire.

Boekingen van DJ In Suit

“DJ in Suit biedt voor ieder wat wils. Altijd herkenbaar, maar met een eigen identiteit. Soms word ik geboekt voor één genre, maar vaak combineer ik stijlen. Die afwisseling is spannend en maakt elk optreden verrassend.”

Direct DJ In Suit huren? Klik hier voor boekingen van DJ In Suit

DJ In Suit boeken

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ In Suit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zingende DJ in pak4 1/2 uurinclusief tot 200 personen1 persoonAllround / Bespreekbaar€650,-

Vergelijkbare artiesten

€645,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand