DJ In Suit boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Zingende DJ in pak
 • Genre
  Allround

Wil jij DJ In Suit boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ In Suit. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zanger dj, dj zanger of zingende dj: hoe u de combinatie ook noemen wilt, DJ in Suit is de uitkomst. U boekt hier een zanger die optreedt met vele bekende covers, maar eventueel ook de DJ voor uw feest. DJ in Suit biedt namelijk het XL-pakket: een zanger en dj in één.

Biografie DJ In Suit

Kostenbesparend en compleet, want alle techniek en een mooie aankleding zijn inbegrepen. Dit populaire pakket wordt aangeboden voor o.a. privéfeesten, bruiloften en bedrijfsfeesten. Afwisselende muziek als zanger en dj houdt een feest levendig en dynamisch, met een volle dansvloer en enthousiaste mensen als gevolg. DJ in Suit is een moderne act! Deze DJ/Zanger is volledig professioneel, zeer ervaren en enorm veelzijdig. Hij hecht waarde aan muzikaal én representatief entertainment. In 2011 bedacht hij het concept DJ in Suit: een moderne live-act, breed inzetbaar voor een betaalbare prijs. Pop, soul en disco, maar ook Nederpop, dance, rock en r&b zijn ruimschoots vertegenwoordigd in zijn opvallend allround repertoire.

Boekingen van DJ In Suit

“DJ in Suit biedt voor ieder wat wils. Altijd herkenbaar, maar met een eigen identiteit. Soms word ik geboekt voor één genre, maar vaak combineer ik stijlen. Die afwisseling is spannend en maakt elk optreden verrassend.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ In Suit kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ In Suit wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ In Suit wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ In Suit online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ In Suit kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ In Suit boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ In Suit kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ In Suit boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ In Suit

DJ In Suit inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ In Suit

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zingende DJ in pak2 uurinclusief tot 250 personen1 persoonAllround€795,-
Zingende DJ in pak3 uurinclusief tot 250 personen1 persoonAllround€895,-
Zingende DJ in pak4 uurinclusief tot 250 personen1 persoonAllround€995,-
Zingende DJ in pak5 uurinclusief tot 250 personen1 persoonAllround€1095,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand