Team Disco Snolly boeken

Inclusief Snolly DJ’s en decor
€1.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1895,-
 • Duur
  1 x 60-90 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen (1 DJ + 2 danseressen)
 • Soort
  DJ / MC Disco-act
 • Genre
  Disco / Party

Wil jij Team Disco Snolly boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Team Disco Snolly. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ergens in het vacuüm tussen disco, classics uit de jaren 70/80 en house zweeft Team Disco Snolly. Een illuster trio wat zich met trots dé afgevaardigden van hét discofeestje van Nederland, Disco Snolly, mogen noemen. Een hogere concentratie Snolly dan dit, ga je niet krijgen.
Een energieke act, muzikaal badend in herkenbaarheid, betreedt ieder strijdtoneel met microfoon en hits in de aanslag. Samen met haar team is Snolly maar tevreden met één ding, namelijk alleen maar lachende gezichten van oor tot oor, knuffelende vrienden en stelletjes en vooral alle nummers keihard meeblèren boven op haar zelf gemaakte podiumblokken!

Biografie Team Disco Snolly

Altijd staat één ding voorop, meezingen! Haar eigen DJ’s hebben allemaal hun eigen disco-expertises: de één laat je genieten van de beste vinylplaten, de ander gooit de grootste klassiekers en hits achter elkaar en misschien verrast weer een andere je wel met de grootste onbekende pareltjes. Af en toe een hippe plaat tussendoor, het blijft toch ook “snolly” hè, maar wel altijd met disco-invloeden!

Boekingen van Team Disco Snolly

Disco Snolly vindt dat je pas naar huis kunt wanneer je vlinders in je buik hebt, glitters in je gezicht en confetti in je sokken. Bekend van o.a. een uitverkocht Poppodium 013, De Nijmeegse vierdaagse feesten, Ahoy Rottedam, Paaspop en SBS6 De Dansmarathon.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Team Disco Snolly kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Team Disco Snolly wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Team Disco Snolly wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Team Disco Snolly online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Team Disco Snolly kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Team Disco Snolly boeken

Ben jij benieuwd hoe je Team Disco Snolly kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Team Disco Snolly boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Team Disco Snolly

Team Disco Snolly inhuren

€1.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Team Disco Snolly

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ / MC Disco-act1 x 60-90 minutenexclusief geluid en techniek3 personen (1 DJ + 2 danseressen)Disco / Party€1895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand