Team Disco Snolly boeken

Inclusief Snolly DJ’s en decor
€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  DJ / MC Disco-act
 • Genre
  Disco / Party

Team Disco Snolly boeken voor jouw feest of event? Ergens in het vacuüm tussen disco, classics uit de jaren 70/80 en house zweeft Team Disco Snolly. Een illuster trio wat zich met trots dé afgevaardigden van hét discofeestje van Nederland, Disco Snolly, mogen noemen. Een hogere concentratie Snolly dan dit, ga je niet krijgen.
Een energieke act, muzikaal badend in herkenbaarheid, betreedt ieder strijdtoneel met microfoon en hits in de aanslag. Samen met haar team is Snolly maar tevreden met één ding, namelijk alleen maar lachende gezichten van oor tot oor, knuffelende vrienden en stelletjes en vooral alle nummers keihard meeblèren boven op haar zelf gemaakte podiumblokken!

Team Disco Snolly boeken

Altijd staat één ding voorop, meezingen! Haar eigen DJ’s hebben allemaal hun eigen disco-expertises: de één laat je genieten van de beste vinylplaten, de ander gooit de grootste klassiekers en hits achter elkaar en misschien verrast weer een andere je wel met de grootste onbekende pareltjes. Af en toe een hippe plaat tussendoor, het blijft toch ook “snolly” hè, maar wel altijd met disco-invloeden!

Boekingen van Team Disco Snolly

Disco Snolly vindt dat je pas naar huis kunt wanneer je vlinders in je buik hebt, glitters in je gezicht en confetti in je sokken. Bekend van o.a. een uitverkocht Poppodium 013, De Nijmeegse vierdaagse feesten, Ahoy Rottedam, Paaspop en SBS6 De Dansmarathon.

Direct Team Disco Snolly boeken? Klik hier voor boekingen van Team Disco Snolly

Team Disco Snolly boeken

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Team Disco Snolly

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ / MC Disco-act1 x 90 minutenExclusief geluid en techniek4 personenDisco / Party€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.600,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand