Livin’ Room boeken

Bekend van meerdere edities Paaspop
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  2 x 60-75 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround / Rock

Wil jij Livin’ Room boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Livin’ Room. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Livin’ Room

Een semi-akoestische coverband, die zich onderscheidt van de ‘standaard’ coverbands. Naast hun unieke ‘living room’ concept steken ze de nummers, uit hun prachtige repertoire, geheel in een eigen jasje of maken ze er leuke medleys van.

Bloed, Zweet en Snaren

De mannen van Livin’Room brengen vol bloed, zweet en snaren, maar vooral met heel veel liefde voor muziek, een prachtig stukje muziek en een uitstekende ambiance! Zo bestaat het podium onder andere uit barkrukken, kasten, vloerkleden en een grote hand geschilderde backdrop, een grote open haard en schilderijen van hun idolen waaronder o.a. CCR en Johhny Cash. De muziek die Livin’ Room dan ook speelt, stamt grotendeels uit de tijd toen ze zelf nog niet op aarde waren. Hun slagzin is dan natuurlijk ook: “Resultaat van een goede opvoeding!”

Boekingen van Livin’ Room

Dus treedt binnen in de ‘Living Room’ van Livin’ Room en laat u blij verrassen en verwennen met prachtige liederen uit vervlogen tijden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Livin’ Room kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Livin’ Room wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Livin’ Room wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Livin’ Room online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Livin’ Room kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Livin’ Room boeken

Ben jij benieuwd hoe je Livin’ Room kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Livin’ Room boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Livin’ Room

Livin’ Room inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Livin’ Room

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60-75 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenAllround / RockOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand