Top 2000 Live Band boeken

Inclusief LED-wall en lichtshow met moving heads
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  11 personen
 • Soort
  Unieke Top 2000 band
 • Genre
  Top 2000

Wil jij Top 2000 Live Band boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Top 2000 Live Band. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Top 2000 van Radio 2 staat al jaren voor een dwarsdoorsnede van de Nederlandse muzieksmaak. Afgelopen edities luisterden er in de laatste week van het jaar meer dan 10 miljoen Nederlanders naar deze bijzonder lijst. Van Beatles tot Amy Winehouse, van Robbie Williams tot Ramses Shaffy. Na 12 jaar op de radio staat dat gevoel nu eindelijk ook op het podium en is de Top 2000 nu te boeken als spectaculaire live show.

Biografie Top 2000 Live

Logisch dat Radio 2 deze muzikale achtbaan een warm hart toedraagt. De TOP 2000 band brengt als eerste grote (11 muzikanten) live act een twee uur durende medley on stage met alleen maar hoogtepunten uit deze fantastische lijst. Motown, disco, reggae, evergreens, pop, nederpop en meezingers van formaat: ze komen allemaal langs. TOP 2000 Live is een kwaliteitsfeest, waarin alleen de beste muzikanten en 3 gerenommeerde Nederlandse vocalisten garant staan voor een avondje zwijmelen, meebrullen of los gaan op de dansvloer. Een spectaculaire LED-wall en moving heads maken de TOP 2000 Live tot een fantastische high tech show.

Boekingen van Top 2000 Live

Top 2000 Live kent 2 boekingsmogelijkheden: * TOP 2000 Live Show : Twee keer een uur of één keer anderhalf uur met 11 muzikanten en groots lichtspektakel op het podium en alleen maar hoogtepunten uit de fantastische Top 2000 hitlijst. * De TOP 2000 Live Band: Deze band is ieder jaar in december elke werkdag live op Radio 2 tijdens het programma van Radio legende Frits Spits. De band is met 4 muzikanten en 2 zangers te boeken als een kleinere variant van de complete TOP 2000 Live Show.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Top 2000 Live Band kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Top 2000 Live Band wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Top 2000 Live Band wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Top 2000 Live Band online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Top 2000 Live Band kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Top 2000 Live Band boeken

Ben jij benieuwd hoe je Top 2000 Live Band kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Top 2000 Live Band boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Top 2000 Live Band

Top 2000 Live Band inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Top 2000 Live Band

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Unieke Top 2000 bandin overleginclusief tot 800 personen11 personenTop 2000Op aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand