Sydney Youngblood boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30-60 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1-6 personen
 • Soort
  Semi-live of live
 • Genre
  Pop / 80's artiest

Wil jij Sydney Youngblood boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sydney Youngblood. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sydney Youngblood is geboren in 1960, in de plaats San Antonio, Texas (USA). Als drie-jarig jongetje luisterde hij regelmatig naar de platen van zijn vader. Al op jonge leeftijd stond Sydney op het podium. Wat begon als een grap, werd later zijn passie en levensdoel. Toen Sydney 6 jaar was, won hij een ‘jonge muzikanten wedstrijd’ in zijn woonplaats. Zijn oma noemde hem toen “Youngblood”, wat precies zijn energieke uitstraling bewoorde.

Biografie Sydney Youngblood

Hij speelde en zong bij verschillende bands gedurende de jaren 80 en trad met de the Charles Show op als een duo voor enkele maanden. In 1988 trad Sydney op als solo artiest met verschillende bekende producers. Feeling Free, zijn eerste album, werd uitgebracht in Engeland in 1989. Dit was zijn muzikale doorbraak. If Only I Could en Sit And Wait bestormde de hitlijsten wereldwijd en zette hem op de muzikale kaart. Zijn hit intepretatie van de klassieker van Etta James, I’d Rather Go Blind zorgde ervoor dat hij de US charts binnenkwam.

Boekingen van Sydney Youngblood

Met dank aan zijn unieke muziekstijl was het voor Sydney Youngblood mogelijk om meer dan 6 miljoen platen over de hele wereld te verkopen. De feiten liegen er niet om, 20 jaar ervaring in de muziekbusiness met veel top 10 nummers en singles, 4 albums en ontelbare muziekindustrie onderscheidingen spreken voor Sydney Youngblood, een buitengewone muzikant.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sydney Youngblood kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sydney Youngblood wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sydney Youngblood wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sydney Youngblood online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sydney Youngblood kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sydney Youngblood boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sydney Youngblood kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sydney Youngblood boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sydney Youngblood

Sydney Youngblood inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sydney Youngblood

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Semi-live of live1 x 30-60 minutenin overleg1-6 personenPop / 80's artiestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand