Sydney Youngblood boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30-60 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1-6 personen
 • Soort
  Semi-live of live
 • Genre
  Pop / 80's artiest

Sydney Youngblood is geboren in 1960, in de plaats San Antonio, Texas (USA). Als drie-jarig jongetje luisterde hij regelmatig naar de platen van zijn vader. Al op jonge leeftijd stond Sydney op het podium. Wat begon als een grap, werd later zijn passie en levensdoel. Toen Sydney 6 jaar was, won hij een 'jonge muzikanten wedstrijd' in zijn woonplaats. Zijn oma noemde hem toen “Youngblood”, wat precies zijn energieke uitstraling bewoorde.

Sydney Youngblood boeken

Hij speelde en zong bij verschillende bands gedurende de jaren 80 en trad met de the Charles Show op als een duo voor enkele maanden. In 1988 trad Sydney op als solo artiest met verschillende bekende producers. Feeling Free, zijn eerste album, werd uitgebracht in Engeland in 1989. Dit was zijn muzikale doorbraak. If Only I Could en Sit And Wait bestormde de hitlijsten wereldwijd en zette hem op de muzikale kaart. Zijn hit intepretatie van de klassieker van Etta James, I'd Rather Go Blind zorgde ervoor dat hij de US charts binnenkwam.

Boekingen van Sydney Youngblood

Met dank aan zijn unieke muziekstijl was het voor Sydney Youngblood mogelijk om meer dan 6 miljoen platen over de hele wereld te verkopen. De feiten liegen er niet om, 20 jaar ervaring in de muziekbusiness met veel top 10 nummers en singles, 4 albums en ontelbare muziekindustrie onderscheidingen spreken voor Sydney Youngblood, een buitengewone muzikant.

Direct Sydney Youngblood huren? Klik hier voor boekingen van Sydney Youngblood

Sydney Youngblood boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sydney Youngblood

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Semi-live of live1 x 30-60 minutenin overleg1-6 personenPop / 80's artiestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand