Kes boeken

Bekend van TVOH 2020/2021
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Kes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kes van den Broek heeft in 2020 meegedaan aan het RTL-programma ‘The Voice of Holland’. Haar battle ‘Menak Wla Meni Verleden Tijd’ met Ayoub Maach heeft meer dan 600.000 views gehaald op YouTube en meer dan 3 miljoen streams op Spotify. Tijdens de audities kon ze kiezen voor Lil Kleine en Ali B als coach.

Biografie Kes

Ze kiest voor Ali en wordt tijdens The Battles, waarin ze een duet doet met Ayoub Maach, uitgeschakeld. Nadat Kes in de halve finale het programma heeft verlaten, heeft ze met Ayoub Maach en Ali B. een nummer uitgebracht genaamd ‘Zina’. Dit nummer heeft 1,9 miljoen views op YouTube en meer dan 2 miljoen streams op Spotify.

Eigen YouTube kanaal

Naast haar zangcarrière heeft Kes sinds maart 2020 ook haar eigen YouTube-kanaal, waar ze video’s plaatst over haar lifestyle, challenges, fashion, make-up en uiteraard ook zang-video’s.

Kes boeken

Nadat ze in januari met Ayoub een Tipparade-notering scoort met “Mekank Wla Meni” werkt ze een slordige twee maanden later opnieuw met hem samen op de track Zina. Na het succes van het Menu, Brief staat de laatste track kansen op de playlist van 100%NL.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kes boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kes

Kes inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenop aanvraagOn stage: 1 persoonNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand