Kes boeken

Bekend van TVOH 2020/2021
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  op aanvraag
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Kes boeken? Kes van den Broek heeft in 2020 meegedaan aan het RTL-programma ‘The Voice of Holland’. Haar battle ‘Menak Wla Meni Verleden Tijd’ met Ayoub Maach heeft meer dan 600.000 views gehaald op YouTube en meer dan 3 miljoen streams op Spotify. Tijdens de audities kon ze kiezen voor Lil Kleine en Ali B als coach.

Boekingen van Kes

Ze kiest voor Ali en wordt tijdens The Battles, waarin ze een duet doet met Ayoub Maach, uitgeschakeld. Nadat Kes in de halve finale het programma heeft verlaten, heeft ze met Ayoub Maach en Ali B. een nummer uitgebracht genaamd ‘Zina’. Dit nummer heeft 1,9 miljoen views op YouTube en meer dan 2 miljoen streams op Spotify.

Eigen YouTube kanaal

Naast haar zangcarrière heeft Kes sinds maart 2020 ook haar eigen YouTube-kanaal, waar ze video’s plaatst over haar lifestyle, challenges, fashion, make-up en uiteraard ook zang-video’s.

Kes boeken

Nadat ze in januari met Ayoub een Tipparade-notering scoort met “Mekank Wla Meni” werkt ze een slordige twee maanden later opnieuw met hem samen op de track Zina. Na het succes van het Menu, Brief staat de laatste track kansen op de playlist van 100%NL.

Direct Kes boeken? Klik hier voor boekingen van Kes

Kes boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenop aanvraagOn stage: 1 persoonNederlandstaligOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand