Cappella boeken

Bekend van o.a. “U Got To Let The Music”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid, inclusief M-set
 • Bezetting
  On stage: 2 personen
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Dance / Eurodance

Cappella werd voor het eerst gelanceerd in 1987 als een Europese dansact gevormd door producer Gianfranco Bortolotti, en had internationaal succes. De act onderging in de loop der jaren een aantal line-upwisselingen, maar was het meest succesvol in het begin van de jaren negentig toen de act werd geleid door de Britse artiesten Kelly Overett en Rodney Bishop. Hun grootste hit was “U Got 2 Let the Music”, dat in 1993 de Britse hitparade bereikte. Bekend als een van de grootste dance-acts in Europa hadden ze 9 Top 10 en 3 nummer 1 hits met naast : 'U Got To Let The Music ook nog ' 'Move On Baby' en 'U & Me.

Capella boeken

Cappella stopte in 1999, maar de muziek leefde nog steeds voort met DJ's en Producers van over de hele wereld, die hun nummers samplen en mixen. Tot op de dag van vandaag worden de hits dan ook onmiddellijk herkend. Maar nu is Cappella terug! Hun originele hits uitvoeren en aan nieuw materiaal werken. Oorspronkelijke producer en maker van Cappella Gianfranco Bortolotti en UK Agent / Manager Matt Wynter hebben samengewerkt met Marcus & Lis, UK Award Winning Singer / Songwriter / Performers, die succes hadden met hun debuutsingle in de officiële UK Top 20, en No1 op Spotify.

Boekingen van Cappella

Marcus & Lis zijn de afgelopen jaren een van de drukste live-acts in het VK geweest en hebben op meer dan 200 liveshows per jaar opgetreden. Marcus & Lis zijn de nieuwe gezichten die de officiële Cappella terugbrengen naar de oude en nieuwe fans van de Cappella-wederopstanding. Ze treden op op grote evenementen in heel Europa en krijgen goede recensies.

Direct Cappella boeken ? Klik hier voor boekingen van Cappella

Cappella boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Cappella

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenExclusief geluid, inclusief M-setOn stage: 2 personenDance / EurodanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand