Cappella boeken

Bekend van o.a. “U Got To Let The Music”
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid, inclusief M-set
 • Bezetting
  On stage: 2 personen
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Dance / Eurodance

Wil jij Cappella boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Cappella. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Cappella werd voor het eerst gelanceerd in 1987 als een Europese dansact. Gevormd door producer Gianfranco Bortolotti, en had internationaal succes. De act onderging in de loop der jaren een aantal line-upwisselingen. Maar was het meest succesvol in het begin van de jaren negentig. Toen de act werd geleid door de Britse artiesten Kelly Overett en Rodney Bishop. Hun grootste hit was “U Got 2 Let the Music”, dat in 1993 de Britse hitparade bereikte. Bekend als een van de grootste dance-acts in Europa hadden ze 9 Top 10 en 3 nummer 1 hits. Met naast : ‘U Got To Let The Music ook nog ‘ ‘Move On Baby’ en ‘U & Me.

Biografie Capella

Cappella stopte in 1999, maar de muziek leefde nog steeds voort met DJ’s en Producers van over de hele wereld, die hun nummers samplen en mixen. Tot op de dag van vandaag worden de hits dan ook onmiddellijk herkend. Maar nu is Cappella terug! Hun originele hits uitvoeren en aan nieuw materiaal werken. Oorspronkelijke producer en maker van Cappella Gianfranco Bortolotti en UK Agent / Manager Matt Wynter hebben samengewerkt met Marcus & Lis, UK Award Winning Singer / Songwriter / Performers, die succes hadden met hun debuutsingle in de officiële UK Top 20, en No1 op Spotify.

Boekingen van Cappella

Marcus & Lis zijn de afgelopen jaren een van de drukste live-acts in het VK geweest en hebben op meer dan 200 liveshows per jaar opgetreden. Marcus & Lis zijn de nieuwe gezichten die de officiële Cappella terugbrengen naar de oude en nieuwe fans van de Cappella-wederopstanding. Ze treden op op grote evenementen in heel Europa en krijgen goede recensies.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Cappella kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Cappella wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Cappella wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Cappella online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Cappella kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Cappella boeken

Ben jij benieuwd hoe je Cappella kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Cappella boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Cappella

Cappella inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Cappella

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenExclusief geluid, inclusief M-setOn stage: 2 personenDance / EurodanceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand