Sydney Youngblood boeken

* Semi-live of live * Duur: 1 x 30-60 minuten * Geluid: in overleg * Bezetting: 1-6 personen * Genre: Pop / 80's artiest

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Sydney Youngblood is geboren in 1960, in de plaats San Antonio, Texas (USA). Als drie-jarig jongetje luisterde hij regelmatig naar de platen van zijn vader. Al op jonge leeftijd stond Sydney op het podium. Wat begon als een grap, werd later zijn passie en levensdoel. Toen Sydney 6 jaar was, won hij een 'jonge muzikanten wedstrijd' in zijn woonplaats. Zijn oma noemde hem toen “Youngblood”, wat precies zijn energieke uitstraling bewoorde.

Sydney Youngblood boeken

Hij speelde en zong bij verschillende bands gedurende de jaren 80 en trad met de the Charles Show op als een duo voor enkele maanden. In 1988 trad Sydney op als solo artiest met verschillende bekende producers. Feeling Free, zijn eerste album, werd uitgebracht in Engeland in 1989. Dit was zijn muzikale doorbraak. If Only I Could en Sit And Wait bestormde de hitlijsten wereldwijd en zette hem op de muzikale kaart. Zijn hit intepretatie van de klassieker van Etta James, I'd Rather Go Blind zorgde ervoor dat hij de US charts binnenkwam.

Boekingen van Sydney Youngblood

Met dank aan zijn unieke muziekstijl was het voor Sydney Youngblood mogelijk om meer dan 6 miljoen platen over de hele wereld te verkopen. De feiten liegen er niet om, 20 jaar ervaring in de muziekbusiness met veel top 10 nummers en singles, 4 albums en ontelbare muziekindustrie onderscheidingen spreken voor Sydney Youngblood, een buitengewone muzikant.

Direct Sydney Youngblood huren? Klik hier voor boekingen van Sydney Youngblood

Video afspelen

Sydney Youngblood boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag